Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a85 - ja mialam ostatnio tez tak z moczem, lekarz powiedzial ze to od diety ale na wszelki wypadek zapisal mi FEMINISEPT URO - jest bez recepty.
tonya- niko jest lwiatkiem a ja i jego ojciec to koziorozcenarazie dajemy rade, chociaz czasami wkurza mnie niemilosiernie i ja jego tez
czasem sie boje co bedzie pozniej, zreszta Nadia tez bedzie lwiatko.

i jest uparty.....ale ja juz mam na niego swoje sposoby......dogadujemy sie póki co bardzo dobrze i oby tak dalej.
CZĘŚĆ KOBITKI :-)
Mąż wczoraj odebrał moje wyniczki i wszystko niby o.k mieszcze się w normach ale ten wynik z krwi
HGB mam 11,1 a norma jest od 11,0 do 16,0 niby w normie ale na granicy anemi chyba mam za mało żelaza a jem tyle owoców ,warzyw i różnych takich zdrowych wynalazków.W poniedziałek mam wizytę u mojego gin i zastanawiam się czy nie będzie kazał wcinać mi żelazo w pigułkach chociaż boję się ,że przez to znowu dostanę zaparć
.Mąż mówi ,że będzie mi regularnie kupować sok z buraków ale nie za bardzo za nim przepadam