• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ale paskudny dzień dzisiaj nic się nie chce, spać się chce, głowa boli, dupa też:-(. Za pół godziny muszę iść po Wiki do przedszkola - ale mi się nie chce.
a85 mnie też dzisiaj boli kość ogonowa:zawstydzona/y:
EwaK trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
hEJ HEJ !!!!kobitki-kilka dni nie pisałam bo ciągle leże jak kłoda :-(i ciężko tak pisac na leżąco-ale regularnie Was podczytuję.Dziś coś skrobnę aby sie chociaż z Wami przywitać :tak:.
Witam wszystkie nowe mamy -bo widzę ,że kilka sierpnióweczek przybyło :-)

witam dziewczyny po kilkudniowej przerwie

karolaola- musze isc do dermatologa bo mam na dloni straszne uczulenie, swedzace nie wiem od czego, teraz takie suche sie zrobillo ala liszaj

a teraz tlumacze co sie dzialo, ze mnie nie bylo
we wtorek po poludniu ok godz 17 zlapal mnie strasznybol brzucha, az sie zwijalam, polecialam do kibelka zwymiotowalam, potem kilka razy wymioty ostra biegunka, silne skorcze brzucha, bol brzucha, w nocy tez jeszcze , rano wstalam wymioty i biegunka ustaly ale bylam tak slaba ze ledwo doszlam do przychodni( mam 5 min piechota), chcialam isc do ginka na kontrole bo balam sie o dzidzie, a on tego dnia wyszedl wczesniej bo nie mial pacjentek
zadzwonilam po pogotowie, troche marudzili, ale przyjechali
w szpitalu zbadali mnie z malenstwem wszystko oki, zatrzymali mnie na obserwacji, stwierdzili zatrucie pokarmowe, pobrali krew mocz, dali kroplowke , okazalo sie ze badania wykazaly ze mam jakies zapalenie w organizmie i dostalam antybiotyk
dzis o 15 bylam juz w domu

to tyle...

reklama
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz a raczej totalne olanie i tak pseudo przesympatyczne powitanie w waszym gronie

zegnam sie i jest mi bardzo smutno nie wiem nowa to inna ?? albo nie warto gadac bo nie jest w temacie ??szok:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry