• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Lenka a to miło miło :-) a gdzie to pędzisz za chwilkę?

a nie pisałam wcześniej, tak się bałam, że nie wiem jak to jest gdy dzidzia sie rusza i że długo nic nie czułam. od niedawna czuję :-) nawet mąż poczuł kilka razy :-) Kamień z serca

to dobrze Młodam, że z ruchami wszystko ok, ostatnio i mojemu udało się wyczuć kopniaczki:).

ja nigdzie się nie wybieram, ale mąż zaraz przejmie komputer.

A, zamówiłam sobie dzisiaj dwa pasy ciążowe, tak od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad nimi, ale nie mam pojęcia jak się sprawdzają. Może któraś z Was jest w posiadaniu takiego pasa i mogłaby coś na ten temat powiedzieć?

A, zamówiłam sobie dzisiaj dwa pasy ciążowe, tak od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad nimi, ale nie mam pojęcia jak się sprawdzają. Może któraś z Was jest w posiadaniu takiego pasa i mogłaby coś na ten temat powiedzieć?

Dołączam się do pytania. Mi taki pas przysłali "w gratisie" ze spodniami ciążowymi, oczywiście w porywie wieczornej inteligencji uznałam, że to rodzaj opaski do włosów, tylko jak to nosić jak to takie wielkie. I przymierzałam sobie czas jakiś.

Cześć dziewczynki. Ja już jestem w UK. I co z tego? jakaś deprecha mnie chyba złapała. Po dwóch miesiącach nie mogę się przyzwyczaić do tego miejsca. Wszystko mnie denerwuje, wkurzaja mnie ludzie, z którymi dzielimy dom... Wszystko mnie wkurza. siedzę sama bo facet w kółko w pracy, tęsknie za domem rodzinnym i mamą... Nie wiem co się ze mn ą dzieje :-(
Jutro mam skan...

lekna to miłego wieczorku życzę :-)
jaskółka to normalne, że tęsknisz za mamą i domem. pewno jakbyście mieli własne lokum, bez innych ludków byłoby Ci lżej, bo na swoim, ale cóż musisz wytrzymać i przejść te kilka trudnych dni aklimatyzacji. będzie dobrze zobaczysz. a wnerwianie sięna wszystko zwal na hormonki ;-) ściskam. powodzonka jutro.

ja brykam się położyć. miłego wieczorku życzę.

reklama
to pewnie i dlatego aż tak mnie ten moj mąz irytuje tymi swoimi tekstami.

A tak z innej beczki to jedziemy ze znajomymi na weekend w góry troche sie odchamic. Mam nadzieje że pogoda nam dopisze.

zmykam pomału spac, do jutra:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry