reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję! Właśnie o to mi chodziło:tak: i nie ukrywam, że moje wątpliwości wzrosły:szok:

Jasne, że nic tego nie zmieni i będę się cieszyć i z siusiaka i z pipulki, ale ja chciałabym zaszaleć na zakupach, a coś mnie powstrzymuje...
Na wizycie u mojego gina poproszę o kolejne, dokładne oblukanie pewnych miejsc:-D

reklama
Nie ja czekam na pierwszego bobasa, ale lekarz powiedział, że na 99% babka, a pod koniec USG, że jednak chłopak ale mi ten siusiak siusiaka nie przypomina (jak to brzmi) to nic, że wystaje...:rofl2:

Dziękuję! Właśnie o to mi chodziło:tak: i nie ukrywam, że moje wątpliwości wzrosły:szok:

Jasne, że nic tego nie zmieni i będę się cieszyć i z siusiaka i z pipulki, ale ja chciałabym zaszaleć na zakupach, a coś mnie powstrzymuje...
Na wizycie u mojego gina poproszę o kolejne, dokładne oblukanie pewnych miejsc:-D

Karola, zwróć uwagę że tam na zdjęciach to są genitalia maluchów w 13tc, wtedy jest mała różnica pomiędzy pipką a siusiakiem. A Ty usg miałaś niedawno i to już był późniejszy etap ciąży;-)

Tak wiem, ale dziewczynka pokazana tez jest w 17tc. i to mnie zastanawia, ale nie będę już głowy zawracać. Tatuś się cieszy, dziadek też bo sam doczekał się 4 córek, a marzył o synku to nie będę sie wyrzekać mojego siusiaka!:-D Dzięki babeczki!

szuszu a u Ciebie skąd wątpliwości?

Tak wiem, ale dziewczynka pokazana tez jest w 17tc. i to mnie zastanawia, ale nie będę już głowy zawracać. Tatuś się cieszy, dziadek też bo sam doczekał się 4 córek, a marzył o synku to nie będę sie wyrzekać mojego siusiaka!:-D Dzięki babeczki!

szuszu a u Ciebie skąd wątpliwości?

Bo na początku usg też mi lekarz powiedział że w tej pozycji to na 100% dziewczynka, a na końcu rozkraczyło się i mówi, że na 100% chłopak:szok::-)
Poza tym mi bardzo zależy na tym żeby to był chłopiec, a wiesz jak to jest....;-)

Ja nie miałam żadnych wątpliwości, że facecik siedzi mi w brzuszku. Jak zobaczyłam pierwszy rzut na ekranie to aż w oczy zakuło-sam lekarz mówi chyba nie muszę Pani przedstawiać co my tu mamy:)

szuszu no tak Ty już masz księżniczkę, dlatego trzymam kciuki za siusiaka u Ciebie!!

akutan u mojej koleżanki siusiak już w 12 tc był nie do przeoczenia, lekarze się aż dziwili że taki kaliber, a tatuś dumny, że niby dziedziczone:-D

reklama
u mnie było tak,że tatuś wypatrzył w 12 tyg siusiaka, ale lekarz powiedział, że też zauważył ale nie chciał nic mówić bo to wcześnie. A potem wszyscy łącznie z tym samym lekarzem mówili, że dziewczynka, dziewczynka ....a urodził się chłopak :-D

Jutro mam 4d, jak potwierdzi mój arabski spec chłopaka to Wam wstawię zdjęcie siusiaka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry