• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelinaa właśnie o moje oko zamierzam zapytać lekarza w przyszłym tygodniu. W sumie to nie wiem czy to drżenie powieki czy gałki ocznej, ale mam to od kilku dni - może tygodnia. Też słyszałam, że to niedobór magnezu lub za duże ciśnienie w gałce ocznej. Zdarza mi się to kilka razy dziennie i też w lewym oku. U lekarza będę w przyszły czwartek to zapytam.

No ja mam dziś pierwszy raz ale cały dzień, denerwujące jest to trzeba przyznać !
Zapytaj i daj znać poproszę.
Widzę, że Falvit mama ma magnez i potas w składzie..więc wezme se jedną, choć po tym rzygać mi się chce że hej, więc odstawiłam- ale teraz zaryzykuje.
Z tego co czytałam dużo z Was po falvicie miało sensacje prawda?
Ciekawe czemu...

Szuszu - oszczędzaj się lepiej i leż plackiem do czwartku !

szuszu, trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że to nie będzie miało żadnych konsekwencji..

Marcelinaa, mi na skurcze (łydek) gin poleciła aspargin (magnez + potas) i jak ręką odjął.

Młodam, co prawda nie brałam lutyeiny tylko duphaston w poprzedniej (w sumie to chyba jeden pies) i odstawiałam stopniowo.

reklama
Mucha dzięki :-)

ja będę na dziś uciekać, byłam z piesem wieczorkiem i wpadłam w niewielką dziurę jedną nogą, coś mi się naciągnęło bo boli w okolicy żeber :-(

dobrej nocy życzę i do jutra papaty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry