reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzieki Kamilaedi, takie to zycie, jesli możesz napisz do moderatora nikt z nas tego nie zrobił bo tak jak Oli napsiała nie bardzo wiemy..
Keith witamy Cię :) Dzis nam sierpnióweczki jak grzyby po deszczu "wyrosły" - SUPER;:-) życzem Wam i sobie spokojnych miesięcy oczekiwania na Cudo:-)Wstaw foo fasolki;-)
Tonya ja jeszcze prezeny nie kupione, a co sopiero popakowane :szok: ty juz wszytsko masz przynajmniej jeden problem z głowy ale to zrozumiałe jak pójdziesz na 1,5 h to nie będziesz miała na to czasu:-)

reklama
Hej :) ponownie ;)

Oli B. no moj mężu nie taki wysoki bo ma jakies 167 :)

Polinek, Keith Witam ! Witam ! ale nas przybywa już mi sie "imiona" mylą :) Super ze jest nas coraz więcej :) tak milutko i cieplutko sie tu robi :):) Jejku boje się że teraz to dopiero bedzie mi ciężko nadanżać z pisaniem :szok:

Jeśli chodzi o potwierdzenie ciąży u lekarza to kochana jestem pewna że ja bede ostatnia :( ale żyje nadzieją ze bedzie dobrze bo przecież MUSI !!!! :) Zdjęcie USG pewnie tez bede miała najpóżniej ale pochwale się na 1000% :)

Ja równiż wierze że kremy na rozstępy to powiedzmy sobie pomagaja - poprostu jak ktoś ma sklonności do rozstępów to bedzie je miał i tyle. Moja bratowa cała ciąże kremowałą sie przeróżnymi kremami a i tak ma bardzo dużo rozstępów. Moja mama też troche po 3 ciążach ma wiec ja również bede je miałą ale co tam dla mnie najważniejsze mieć ukochanego bobaska :):)

No my już drugi rok z rzędu mamy ustalone, że prezenty tylko dla dzieci. Oczywiście my z mężem zawsze sobie robimy tak czy tak prezenty. Ale przynajmniej mam z głowy martwienie się i wymyślanie :-)
W ten weekend pewnie wybierzemy się na jakieś smykowe zakupy :-D
No ale mam za to do kupienia dwie choinki, dla nas i rodziców :-)

no dobra to ja zaraz poszukam tu kogos kto nam zrobi forum,
nadzieja z tym usg to masz jeszcze mnie w konkurencji bo tu robia usg w 12 tyg, choc moj lekarz powiedzial ,ze jak po poronieniu to powinnam miec wczesniej... wiec moze dostane ok 8-10 tyg (czekam na list ze szpitala)
witam nowe ciezarowki (ale nas sie robi tu duzo....:-D)

kamilaedi tak pamietam o Tobie, tylko Ty już byłaś u lekarza a ja dopiero 21 i dopiero wtedy wysle list do szpitala i tez bede czekala na list z data na USG... Na dodatek jak byłam sie zarejestrować to zamiast 6tydzien to powiedzialam ze jestem w 5 i zamiast w 8tyg, miec wizyte to bede miala w 9 :/ ale co ma być to bedzie i nik na to nie ma wpływu wiec się tym bardzo nie martwie !!!! PRZECIEZ MUSI BYC DOBRZE - i niech każda z WAS tak myśli :) :) :)

Prezenty ?! :) Uwielbiam je kupowac i pakować :-D My z męzem tez nie kupujemy sobie jakis specjalnych prezentów (chyba ze cos potrzebujemy to sie kupuje i sie mowi : " No kochanie to bedzie na Mikołąja czy pod chinke :) )
Mamy już prezenty kupione dla chrześniaka meża i jego siostrzyczki :) i tyle bo wiecej rodzinki tu nie mamy.... :/

nadzieja my z prezentami to dokladnie jak wy robimy, jak cos komus sie podoba i kupujemy to tez to na gwiazdke, to na mikolaja to na cos tam...

ja w zasadzie w tym roku bez prezentow sie obchodze bo zostajemy w uk i zamykamy sie we dwoje na swieta w domku.....

reklama
Tonya ja jeszcze prezeny nie kupione, a co sopiero popakowane :szok: ty juz wszytsko masz przynajmniej jeden problem z głowy ale to zrozumiałe jak pójdziesz na 1,5 h to nie będziesz miała na to czasu:-)
Dokładnie z tego powodu już mam wszystkie kupione, ale tez dlatego, że uwielbiam kupować i dawać prezenty.
nadzieja i kamilaedi na pewno wasze święta będą udane, tego bardzo wam życzę i doczekacie się też fotek waszych fasolek, wcześniej czy później ale na pewno :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry