reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

To i ja do Was dołączam. Jestem w 5t OM, przewidywany termin na 11/12 sierpień. W poniedziałek idę to potwierdzić. Jestem po dwóch nieudanych ciążach... ale czas o tym na ten czas zapomnieć i cieszyć się do sierpnia.. a potem jeszcze bardziej.
polinek witaj u nas ;-), ale dziś nowych koleżanek :-D super. Co raz więcej nas

reklama
Agulalula tak normalne mnie tez bardzo bolalo podbrzusze teraz soradycznie...
Ja po spagetti zamierzam troche poleżeć bom słaba....:-)
Witaj Polinko tak świetnie że nas coraz więcej. Któraś z forumowiczek proponowała żebyśmy napisały do moderatora o osobny wątek bo nas dużo wiecie gdzie to sie załatwia znaczy sie jak napisać????
Tonya 3 mam kciuk mam nadzieję że Wam się uda z drugim też, a póki co cieszmy sie teraz naszym stanem i rosnących dzieciaczkach;-)

Ja mam również nie potwierdzoną przez gina ciążę. Ide dopiero we środę, no ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i oficjalnie bede miała potwierdzenie że jestem. Czuję sie dobrze. Jestem jedynie senna w ciągu dnia a w nocy mam problem ze spaniem. Dziwne to jakieś.
Witam nowe mamusie :-)

Witaj polinek :-) Niech maleństwa nas wszystkich ładnie i zdrowo rosną w brzuszkach :-)
W przyszłym tygodniu to się pewnie kilka zdjęć fasolek pojawi, fajnie :-D

dobry wieczor dziewczny :)
witam nowe ciezarowki, mam nadzieje ze zostaniemy w tym skladzie juz lub wiekszym :)

oli, nadzieja ale wy chude jestescie !! ja co prawda mam 180cm ale wage swoja tez mam (77)
natka fajnie tak jedno po drugim ja chcem sie starac jak pierwsze rok skonczy (narazie takie plany mamy)

saga tak mi przykro z powodu nieudanego egzaminu meza :(

ja juz po pracy, obiadek zrobiony, czesc chaty sprzatnieta i teraz na dwa dni zasiadam na kanapie (moze z mala przerwa na dokonczenie sprzatania jutro ) dzis caly dzien w pracy umieralam tak mi sie spac chcialo a wocilam do domu, i jakos przeszlo aleeeee jutro sobie pospie dlugoooo
a co do tego podforum to ktos cos pisal do adminow? bo jak nie to moge poszukac kogos odpowiedzialnego za to i sprobowac to zalatwic (o ile nikt juz tego nie zrobil, bo nie chce sie komus naprzykrzac marudzac drugi raz o to samo)

reklama
cześć kamilaedi :-) mi się też udało dziś co nieco posprzątać, wreszcie łazienka błyszczy :-)
keith Ty chyba też jesteś nowa, witaj u nas! Dużo dziś nowych mam dołączyło...prawdziwy wysyp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry