Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc
dziewczyny ja tylko na moment, bo czuje sie masakycznie
bylam u lekarza - naszczescie to nie angina, ale mam mocno zawalone gardlo zapisala mi bioparox - niestety brak w aptece, hurtowniach bo nie przedluzyli im zgody na dzialanie
a nic innego nie ma niby bezpiecznego dla kobiet w ciazy , zdecydowalam sie wziac zamiennik tantum verde - hasco sept ( bo w nocy plulam krwia)
glowa mi peka, katar straszny, zaraz zmierze temp i uciekam do lozka''
Bshopka- dzieki za info o prenatal GripCare- poszukam w aptece jutro przy okazji zalatwiania spraw a mam ich troszke -
zaczynam od prywatnej wizyty u ginekologa i usg 4D a koncze na mnej przyjemnych ( trzymajcie kciuki)
OliB- dzieki z ainstrukcje co do zelu persil- teraz wiem co i jak ;-)
Biedroneczka- piekny bukiet, ale Ty masz zdolnosci!

ponziej posiedzialam z tesciami pierwszy raz od dawna bo meza jeszzce nie ma eh i dostalam nawet od tesciowej truskawki w imieniu mojego syna przeyzlam kolejny
i jeszcze jeden smutny ze chlopak z naszej miejscowowsci w moim wieku <25> zginal dzis w wypadku porazka a dopiero co sie urzadzal kupowal u mnie okna itd. zostawil zone...:-(