Witajcie po weekendzie :-) wstalam o dziwo późno (jak na mnie) bo o 9.30

Wzięłam prysznic i postanowiłam się przywitać.
Dominic trzymam kciuki, a na bóle krzyza nic nie pomogę, sama męczę się ze spojeniem łonowym i wszyscy mówią, że trzeba przecierpieć.:-(Ale może te ćwiczenia coś pomogą, jak
Tonya opisze jakie
anulek82 mam taki termometr tylko,że z apteki (ale co to za różnica) i nie jest to takie cudo jakie reklamują. No moze do sprawdzenia wody, czy temp. pokoju jest ok, ale do mleka nie polecam, gdyz plastik się nagrzewa i trzyma temp. dość długo a mleko w środku zmienia temp. (testowałam na herbacie w plastikowej butelce) A i co najwazniejsze, ze u małego dziecka lepszy jest termometr tradycyjny ( w rossmanie za 10 zl) Sa i zalety tego termometru reklamowanego w Lidlu, bardzo szybki pomiar, choc nie wiem czy dokladny, kiedyś czytałam ze jest różnica 0.5 stopnia.
A ha dziewczynki, kupilam gazete dla mam i tam reklamują te produkty dla dzieci Baby dream czy cos takiego i polecaja je. sa tez wkładki laktacyjne 30 szt. za 5,99zł, wkładki te mają paski mocujące i tu chciałabym Was si e zapytać czy wszystkie wkładki maja takie paski ??