• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję Dziewczyny ! Marcelinaa - spytam się w aptece czy mają taki lek.. a może akurat !
Póki co wypiłam herbatę z cytryną i w międzyczasie się pakuje.
Susumali - ja mam identycznie... teraz czuję Szymka bardzo wyraźnie, po brzuchu widać z której strony siedzi :-) poznaję kiedy ma czkawkę... ach..super sprawa :-) no i w nocy nie śpiąc praktycznie w ogóle zauważyłam,że mój syn jest strasznie aktywny :-D

reklama
Susumali ja biore 2 tabletki 3 razy dziennie Asparginu, potem mam zmniejszyc do jednej, jak skurcze będą przechodzić. Ale zobaczymy jak bedzie, bo uzupelnianie niedoborow moze czasami trwać dłuzej jak to powiedziala moja pani doktor w zależności od dawki i wogóle.
A moja mala jeszcze sie przemieszcza na wcześniejszym badaniu była juz glowka do dołu, a teraz byla wlaśnie poprzecznie. Ostatnio czuje jak sie np wypnie hehehe bo mam takie wybrzuszenie np z jednej strony hehehe

Ostatnia edycja:
Bry:-) Rano net mi leżał i kwiczał więc nie mogłam się przywitać.
Taycia dużo zdrówka. Sama dopiero co wyleczyłam się z przeziębienia więc rozumiem co przechodzisz. Katar trzymał mnie bite 9 dni.
Jutro wielki dzień - ZABIEG \o/. Godzina nerwów a potem witaj życie bez bólu. Bólu ręki.
Co do bólu to strasznie napierdziela mnie krzyż i promieniuje na pośladek. Macie jakieś sprawdzone sposoby? Problem chodzić z takim bólem:-(

Witajcie!
Wpadam tylko na chwilkę, bo jutro znów jadę do mamci, więc zaglądać nie dam rady. U mnie wszystko ok, skurcze się nie powtórzyły, mały kopie aż miło...odliczam czas do następnej wizyty :-) A w sobotę za tydzień na szkole rodzenia zwiedzamy porodówkę...:shocked2: będzie się działo...;-)

Dominic na bóle krzyża to na mnie działają rewelacyjnie ćwiczenia - pół godzinki i jak ręką odjął.

Taycia zdrówka życzę i ponoć na zatoki można w ciąży brać Sinupret, zapytaj, może będą mieli u was też...

Dziewczyny bardzo dużo tematów poruszyłyście od piątku, i bardzo przepraszam, że nie odpiszę po kolei, ale nie mam siły już dziś na nic.

Będę na razie rzadziej, ale za tydzień wyprowadzka i mam mnóstwo rzeczy do pozałatwiania.

Dla bojących się wyjazdu nad morze, dziś wróciłam stamtąd ;-) prowadziłam całą drogę i wcale nie było źle

Dobranoc

czesc
ja tak pozno, odprowadzilam meza na transport do pracy i znow sama,a le tym razem tylko tydz bo w przyszly weekend mamy wesele mojej kuzynki wiec mezus zedzie na weekend :-)

u mnie oki chorobsko odpuszcza
Pflaume uważaj na siebie, dmyslam sie co czulas ja na poczatku ciazy tak mialam ze sie wywrocilam i pozniej sie poplakalam
maggie ja najczesciej nam nieco napieta skore na brzuchu, na spacerach twardnieje, ale np teraz mieciutki brzuszek
dominic ciacho z truskawkami mniam, powiedz jeszcze ze z galaretka to zaraz u ciebie jestem!!;-)
taycia zdrowka zycze, ja juz troche lepiej ale mialam idnetycznie jak ty, bralam apap tak mnie glowa bolala ( moj lekarz od poczatku mowil ze apap mozna), psikam gardlo zamiennikiem tantum verde, moze tez uda ci sie cos znalezc w miare bezpiecznego do psikania do buzi, i mam krople do nosa ktore na poczatku ciazy przepisala mi pani doktor - podobno bezpieczne mozna je stosowac nawet u malutkich dzieci,a tak to duzo wit C

dobrej nocy, do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry