reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

KAHAKA- :szok::szok::shocked2:no wiecie co:wściekła/y::wściekła/y:gbur jeden i tyle!!!!!wspolczuje nerwow i najgorsi sa tacy co odwracają kota ogonem-jak wie,ze ma sporo zamowien w tym okresie to niech nie pisze ze realizacja jset w 3 dni robocze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Tonya, tak właśnie zrobiłam, ale wkurza mnie takie podejście do sprawy! Czy ja jestem z kosmosu, że nie zrozumiałabym, że mają opóźnienia?? No idiota po prostu, wystarczyło przecież napisać krótkiego maila:wściekła/y:

Oli zgadzam się z Tobą w 100%
Mam jednego kolegę, który wraz z żoną podjęli wspólna decyzję, że nigdy nie będą mieć dzieci, ale za to wyjeżdżaja sobie na narty kiedy chcą i z kim chcą, balują i korzystają z przyjemności...
Ale to jest patrzenie krótkoterminowe, po pierwsze mając dzieci też mozna wyjeżdżac a i pobalowac się da przy odrobinie kombinacji, a po drugie co będą robić jak ich starość dopadnie i na balowanie już sił nie będzie...nawet wnukami nie będzie dane im się cieszyć. No ale to ich wybór, może będą z tym szczęśliwi, ważne że razem się tak dogadali. Nie wiem co bym zrobiła jakby mój mąż miał takie poglądy, chyba by nie był moim mężem...
mama bolą bardzo te moje piersiątka i co dzień są większe - powinnam je już cycolami nazwać :)

reklama
mama powodzenia:-)

Ja też juz siedzie jak na szpilkach bo mam dzis wizyte na 18.20 cały dzień w stresie.
Piersi mnie mniej troche bola ale wielkie jak melony:-p

Do góry