reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagunia pewnie się na to wszystko hormony nakładają i stąd ten bigos. Na mdłości polecam świeży imbir w herbatce - mnie na nogi postawił wczoraj i trzyma do dziś. No męża nikt nie zastąpi...mogę co najwyżej Cię wirtualnie przytulić :tak:. Jak czasem tak nam źle ze wszystkim to warto się sobą zaopiekować i sobie jakąś przyjemność sprawić, może coś Ci przyjdzie do głowy...

reklama
Ja dziś zrobiłam bigos,kapustę z pieczarkami-do pierogów i już mi się nie chce nic więcej.
Moja Córa to zodiakalna Lwica-oj ciężki charakterek...aż się boje kolejnego Lwa...
saga mnie tez humor się popsuł.Do tego zaczyna się zgaga,jakoś tak jestem zmęczona-obym tylko się nie rozchorowała :-(

Gdzie te dziewczyny co miały dziś wizytę u gina? mam nadzieję, że gdzieś świętują dobre wiadomości w gronie najbliższych i dlatego nic tu nie piszą jeszcze...

Dziewczyny któraś z Was paliła przed ciążą?

ja palilam, ale odkad lekarz potwierdzil moja ciaze nie wzielam papierosa do ust i co wiecej nawet mnie nie ciagnie za bardzo do palenia :) Mam w brzuszku duza motywacje i pewnie dla tego :):)

Tonya ja dopiero mam na 19.30 wiec jeszcze chwilka. Mam nadzieje, ze jak wroce to bede miec jeszczce sily zeby sie pochwalic nowosciami od lekarza :)

Ostatnia edycja:
Naja 3 mam kciuki;-)
Tonya tez mam taka nadzieje;-)
A co do fajek rzucilam ponad rok temu bo wiedzialam ze bedziemy decydowac sie na dzidzie w tym roku i mialam juz motywacje a maz rzucil dzien ponziej:D

nadrobic was to normalnie.....
witam dziewczynki :D ja dzis humor wysmienity (od 13,30) bylam na usg i wszystko jest super termin sie zmienil z 11 na 14 i tu musia prosba do ciebie o poprawke na liscie )
nerwy przed usg mnie wykonczyly i teraz padam ze zmeczenia,
mi z kalendarza wychodzi dziewczynka a przeczucie mam ze bedzie chlopiec :S zobaczymy :D

musia pozdrow mame i powiedz ze trzymam za nia kciuki :D i e-buziak dla malego lobuza:))

wiara.nadzieja.milosc witam , widze ze ty nie daleko ode mnie mieszkasz :) scotland :D:D (strasznie dlllluuuugi ten twoj nick)
szuszu- ja palilam- popalalam od testu ciazowgo, dzis po zobaczeniu kropka silne postanowienie za przestania nalogu :) a jak u ciebie z tym paleniem?

kahaka - widze kolejny dzien pelen przygod :) fajnie masz :)

na mdlosci poleca migdaly- naprawde dzialaja :D:D

buziaki dziewczyny

reklama
tak, tak, smiejcie sie, śmiejcie z koleżanki! :-D a serio to ja mam często pecha do takich rzeczy. A ta moja klasa to jest w ogóle bardzo pechowa co do wycieczek szkolnych - w tamtym roku mieli ze 4 razy odwołaną - a bo to powódź, a to żałoba narodowa, a to coś jeszcze. Teraz mieliśmy jechać 6 gru, ale zatrzymała nas śnieżyca :no: No i wczoraj w końcu się udało, ale też nie było łatwo :-D

Ja byłam u mamy, upiekłyśmy pierniczki. Nawet niezłe wyszły.
U mnie objawów jakichkolwiek dalej brak, no może jem więcej niż zwykle, ale wolałabym, żeby mnie te cycki chociaż trochę bolały ;-)

Do góry