reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila ale mi smaka zrobiłas na te pierogi, nie lubię ich sama robic, ale chyba w tym tygodniu sie przełamię :)

Petunia słonko wysyłam, mam go dziś pod dostatkiem i razem z kicią układamy się wprost pod promienie....

mal-gosia jak nie wiesz co by się przydało rodzicom (czasem warto podpytać) to tyle jest fajnych zabawek dla dzieciaczków, że na pewno cos fajnego wybierzesz. A może leżaczko-bujaczek byłby dobrym pomysłem jak nie mają?

reklama
tonya-dziekuje juz jest duzo lepiej....moge normalnie funkcjonowac ;)ufffff;) nie ma nic cenniejszego od dobrego samopoczucia.
A ja mam ochote na karpatke..... albo na kremowki choc nigdy nie jadłam ale wyglada na taka co bym miala na nia ochote...;)
Ale puki co dzis walentynkowy wypad do tajskiej restauracji....objem sie za wszystkie czasy....nudle z kuczakiem i warzywami z woka w sosie łagodnym.;)

tak to raczej bardziej obiadowe...do kolacji bym nie wytrzymala wiec dreptam w miejscu kiedy maz z pracy wroci i zaraz jedziemy;)
Ale w sumie ty przynajmniej bedziesz miala romantyczna niespodziewajke;)

czesc
dawno mnie nie bylo wiec nadrobienie zaleglosci troche mi zajelo!

altaya7- bylismy w kinie na "milosci inne uzywki" - ja nie zaluje ze poszlam, najpierw duzo sie smialam, pozniej chcialo mi sie plakac ( to komedia/dramat), i... zachcialo mi sie seksu, bo troche bylo tam takich scenek :-), jak wychodzilismy z kina to z penoscia kilka starszych pan bylo zgorszonych hehe

a85 fajnie ze juz co mniej wiecej wiesz jaka plec dziecka, mi ginek powiedzial ze na jedo sprzecie to dopiero tak w 22 tyg :-(

Dali - mnie tez wczesniej meczyly bole glowy, wspolczuje

piszecie o takich pysznosciach a ja nie moge jesc!!!!:-:)-(
od piatku wyrasta mi zab madrosci, bol niesamowity, co jakis czas lykam apap ale na dlugo nie starcza, bylam dzis u dentysty- pokierowali mnie do chirurga stomat. a tam... wizyta najszybciej za tydzien, poszlam wiec do prywatnego gabinetu podpytac, pani obejrzala zeba i... bez zdjecia sie nie obedzie,a ze jestem w 12 tyg to niebezpiecznie jest robic zdjecie, dpiero tak w 4.5 - 5 miesiacu - jesli ginekolog powie ze nie widzi przeciwskazan
poryczalam sie dzis i znow chce mi sie plakac z bolu i w ogole.......
samo przelykanie sliny boli a jak mam cos zjesc to jem przez lzy.....

karolap współczuję bardzo :-(

tonya, dali ja też chciałam dzisiaj gdzieś iść tylko że we wrocku w walentynki nie można szpilki wsadzić w restauracjach

mal-gosia bez wczesniejszej rezerwacji się nie obeszło...
karolap współczuję bardzo, może Cię to pocieszy trochę jak Ci powiem, że czasami ząb mądrości boli przez tydzień, a potem przestaje się wybijać i ból też ustępuje - ja tak miałam (do dziś widać go tylko w połowie) oby u Ciebie było podobnie....

hej dziewczyny witam sie po przerwie ... lecem zaraz poczytac co tam naskrobalyscie;-)
ja dzis kolacja w domku z mezem tez bedzie milo ;-)
Karola wiem co czujesz umieralam z bolu w lipcu meczylam sie kilka tygodni najpierw bo zab nie mial gdzie wyrosnac i trzeba bylo wyrwac a po wyrwaniu wyplukalam skrzep ktory ulatwia gojenie sie i mialam tzw suchodol ;/ bol nie do opisania wspolczuje Ci tym bardziej ze zadnych mocnych tabletek nie mozesz nic, zreszta a tez sie teraz borykam z zebami co chwile biegam do dentysty ;-(
MILYCH WALNTYNEK WAM ZYCZĘ
loveit.gif

reklama
Karolap, spróbuj posmarować takim żelem dla maluchów na zęby, chyba Sachol się nazywa, mi pomagał odrobinę. Trochę znieczula bolące miejsce..może i Tobie pomoże.

Do góry