reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale Wam dobrze z tym jedzeniem!
Ja nie zjadlam od początku ciąży ani jednego pomidora,nie mogę na nie patrzeć, ani o nich myśleć!a bardzo lubilam przed ciąża!może mi się jeszcze zmieni,ale póki co nie umiem zjeść połowy rzeczy które tak bardzo lubilam, z reszta kurde mało co jeść potrafię! Myślałam,ze będę jeść dużo, a nie problem z jedzeniem :(
rozkojarzona jestem maksymalnie :)
i pomimo tego,ze dzisiaj nie byłam Rzygaczem, Narzeczony mi napisał,ze jestem jego rzygaczem u dzie tu sprawiedliwość?haha
Ciąża to niesamowity okres hihi :)))
ale za to widzę,ze rośnie mi brzuszek i już mam taki fajny :)))

reklama
a85 przechodziłam dokładnie to samo co Ty jeśli chodzi o wymioty i awersje do jedzenia. Zaczęło mi się poprawiać od zakończenia 15 tyg. więc już niedługo może i u Ciebie być normalnie - już moge jeść praktycznie wszystko - cierpliwości :-)

Słuchajcie kobietki! Założyłam nowy wątek z poradami co warto kupować a czego nie i wkleiłam tam porady z wątku o zakupach, żeby były w bardziej spójnej wersji. Mam propozycję, żeby nie pisać tam komentarzy tylko dopisywać kolejne rady, jak coś Wam przyjdzie do głowy

a85, lacze sie w bolu! Na ukochane pomidory nie moge patrzec jak i zreszta na wiekszosc rzeczy, ktore jadlam przed ciaza. Mam nadzieje, ze to nam niedlugo minie.

Malgo000 też mam taką nadzieję!!!
mi się chyba po raz pierwszy w życiu czipsy przeterminują w domu :) uwielbiałam czipsy przed ciążą i teraz jakiś czas temu kupiłam sobie paczkę z myślą, że może mi się zachce! ale mi się nie zachciewa :)

Wyobrazacie sobie dziewczyny jak musialo byc kobieta w ciazy ciezko kiedys bez internetu, ciazowych gadzetow (poduchy, ciuchy, itd.), takich fantastycznych grup wsparcia jak nasza a nawet usg? Moja mama usg nie miala w ciazy i jak zobaczyla zdjecia mojej dzidzi to sie poplakala!

O rany, Was nadrobić...
flex.gif
więc przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna
Nie odzywałam się cały dzień, bo pojechałam młodego zawieść do rodziców (6 godzin w samochodzie) właśnie wróciłam. Do środy odpoczywamy z K i śpimy do bólu, a w weekend zaliczamy: imprezę, kino, kilka muzeów, wspólne kolacyjki itd
clap.gif
. Chyba, że trzeba będzie jechać na ratunek dziadkom bo nasz synuń to człowiek demolka :-)
Muszę Wam jeszcze powiedzieć, że byłam dziś w szoku. Zjadłam w samochodzie kabanosy zagryzając paczką żelków, następnie stanęłam w McDonaldzie po loda i kupiła w rezultacie BicMaca :szok: i nawet mnie nie zemdliło

hallo jest tu jeszcze ktosik?? bo ja właśnie objadałam się ptysiem:)) dziewczyny dziś miałam jakieś dziwne smaki .....jadłam ptysia z odrobina musztardy..;p haha mój mąż patrzał na mnie z obrzydzeniem a mi smakowało jak nigdy..;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry