reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam:)
Coś nie mogę spać:(

Oli ale miałaś dzień:) U nas jest takie centrum,że zostawia się dzieciaki i tam są Panie ,które się nimi opiekują:) Świetna sprawa:) A Bolek i Lolek to był atrakcyjny za naszych czasów:) moje siostrzenice też tą bajką już nie są zachwycone...

Taycia przykro mi z powodu tych omdleń. Oby się więcej nie powtórzyły...

Rzeczywiście biedroneczki dawno nie było. Mam nadzieję,że u niej wszystko ok. Gabinia się rzadziej oddzywała więc pewnie nie ma czasu:(

reklama
Witam dziewczęta
Przez ostatnie di troche malo mnie było na forum, ale troche mialam taki odwiedzinowy czas i troche tez kiepskie samopoczucie. W czwartek bylam u nefrologa, powiedzialam lekarce że ostatnio skacze mi cisnieni i mam wrażenie jakby kołatania serca, więc osprocz Isoptinu mam jeszcze brac beta-bloker Sectral. Mam nadzieje że to pomoże bo prawdę mowiąc ostatnio czulam sie przez to słabo.
Wczoraj odwiedziłam siostrę i jej maleństwo, mała rośnie jak na drożdzach i jest słodka:-), jak wróciliśmy byłam juz taka zmeczona że chyba przed 22 leglam spać.
A od wczoraj mam wrażene że coś wypycha mi pępek ;) i chyba brzuszek powoli zaczyna mi wychodzic.

Witam z rana ;) właśnie jem sniadanko i pije herbatke z cytrynka.. i zaraz niestety musze leciec do osrodka zrowia meza zarejestrowac na dziś bo dodzwonic sie tam nie ma szans... u mnie za oknem slonko ale zobaczymy jak z temperaturka na zewnątrz;)

Maggie78 ty ptaszku poranny:)

ja mam bardzo podobnie tylko ze moj mezus wychodzi do pracy na 4... wiec potem rzucam sie połozku jak ryba w wodzie zeby zasnąć...;) po jakimś czasie się udaje;)

maggie tu też można zostawić, ale on jest za mały jeszcze :-). Po tych przygodach wczorajszych, wstał dziś po 7.00 i ani razu w nocy, a poszedł spać o po 20.00 :szok: Ale się wyspałam :-)

Witam poniedziałkowo,

Miało być u mnie dziś pochmurno i śnieg, a tu piękne słońce świeci
yahoo.gif
. Cudownie, mówię Wam wiosna idzie

reklama
hih Oli.B trzymam cie za słowo z ta wiosna;) hihh dobra kochane ja sie zbieram i lecę do ośrodka .. jak wrócę to zdam wam relacje z temperaturki jak jest u mnie;)

Do góry