reklama
Petunia
Zaangażowana w BB
Witam wieczornie, a wręcz nocnie;-)
Mal-gosia - ja biorę femibion natal 2, drogie cholerstwo, ale mam nadzieje, że przez to najlepsze ;-)
Wakacyjnie widzę się zrobiło :-) Zazdroszczę Wam tych planów wakacyjnych. Mój narzeczony zaproponował mi żebyśmy wyskoczyli w czerwcu na kilka dni nad morze, ale od razu zgasiłam jego plany. Nie wiem, ale mam takie chore podejście, że źle bym się czuła z pokaźnym czerwcowym brzuszkiem na plaży...
Super zgrabne laski będą się wiły i pokazywały swoje wdzięki na plaży, a na mnie pokażą palcem i powiedzą chyba "wrzućmy tego wieloryba do wody"albo uratujmy orkę
Powiem Wam, że bardzo się cieszę, że maluszek w brzuchu dokazuje, ale nie potrafie zaakceptować faktu powiększającego się brzucha. I żeby on był taki ciążowy, a niestety wygląda jak bym się zapuściła. Zawsze byłam szczupła i teraz źle mi z tym wszystkim, a z drugiej strony jestem zła na siebie, że mam takie nastawienie, bo w końcu rośnie w nim moje dziecko. Nie wiem czy coś się zmieni w mojej psychice, ale sądzę, że będzie ciężko... A przy tym wszystkim lubię patrzeć na Wasze ciążowe brzuszki jak się zmieniają, obleciałam chyba wszystkie fora ze zdjęciami owych brzuszków, bo to takie słodkie, że w środku rośnie mały czlowieczek, ale przy tym z moim na razie czuje się bardzo nieswojo- czy to powinno się już leczyć?Przepraszam za moje marudzenie, ale nie radze sobie z tym:-
-(
Marcelinaa w wątku o ciążowych brzuszkach miałaś wkleić tekst o "depresjach brzuszkowych"- wklej proszę w chwili wolnego czasu, była bym wdzięczna
Mal-gosia - ja biorę femibion natal 2, drogie cholerstwo, ale mam nadzieje, że przez to najlepsze ;-)
Wakacyjnie widzę się zrobiło :-) Zazdroszczę Wam tych planów wakacyjnych. Mój narzeczony zaproponował mi żebyśmy wyskoczyli w czerwcu na kilka dni nad morze, ale od razu zgasiłam jego plany. Nie wiem, ale mam takie chore podejście, że źle bym się czuła z pokaźnym czerwcowym brzuszkiem na plaży...

Marcelinaa w wątku o ciążowych brzuszkach miałaś wkleić tekst o "depresjach brzuszkowych"- wklej proszę w chwili wolnego czasu, była bym wdzięczna

Ostatnia edycja:
Witam was:-) u mnie dzis niestety słonko siedzi za chmurkami ale za to w miarę ciepło jest.. moze potem wyjdzie i zaswieci:-) ja właśnie przed chwileczka wrodziłam z piekarni byłam po chlebuś no i oczywiście kupiłam pączusie z różanym nadzieniem .. pycha juz wcinam jednego:-) a co tam niech tyłek rosnie:-)
co do witamin to ja biore FAminatal N
co do witamin to ja biore FAminatal N
a85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!!
Wybralam wczoraj sukienkę
)) zdjęcia nie pokaże bo nie mam, sukienka do odbioru w nast tygodniu
)
jest w kolorze ecru, pod biustem jest taki pasek i puszczona, na tym pasku dorobimy jakieś kamienie svarovskiegi czy jak to się tam zwie
teraz muszę kupić biżuterię i buciki
dzisiaj przychodzi koleżanka zrobić mi jakaś próbna fryzurę
już się mniej stresuje, ale wczoraj jak przyjechalam padlam!!!
Zastanawiam się teraz bo słyszałam wczoraj,ze można zostawić sobie nazwisko męża z taka sama końcowa litera, chodzi o nazwiska typu Malinowski Malinowska, Krakowski Krakowska, mogłabym się nie nazywać jak jego mama i mieć inna końcówkę tylko nie wiem czy chce, bo jakoś dziwnie mi to brzmi
z mojej suczki się nabijam bo ona nazywa się Zulka a mówię na nią Zulkowski i takie nazwisko kojarzy mi się własnie z Zulkowskim no ale nie nazywalabym się jak jego Mama
co myślicie?
Wybralam wczoraj sukienkę
jest w kolorze ecru, pod biustem jest taki pasek i puszczona, na tym pasku dorobimy jakieś kamienie svarovskiegi czy jak to się tam zwie
Zastanawiam się teraz bo słyszałam wczoraj,ze można zostawić sobie nazwisko męża z taka sama końcowa litera, chodzi o nazwiska typu Malinowski Malinowska, Krakowski Krakowska, mogłabym się nie nazywać jak jego mama i mieć inna końcówkę tylko nie wiem czy chce, bo jakoś dziwnie mi to brzmi
a85 no to gratuluje zakupionej sukienki Zulki :-) hihih teraz sie juz nie stresuj bo będzie tylko dobrze:-) hih a co do końcówki nazwiska to musisz sie zastanowić.. hihi ja niestety nie miałam możliwości wyboru końcówki. a szkoda...:-) miłego dnia i poszukiwania bucików i biżuterii:-)
reklama
Oj pączusia tez bym zjadła
Ale jak ci się chce wychodzić o 7 rano z domu???
A85 super ,że udało ci się kupić sukienkę. Jak tylko ją odbierzesz to wstaw zdjęcia.
mal-gosia ja biorę Pharmaton matruelle.
Petunia ja mam podobnie. Inne kobiety w ciąży mi się bardzo podobają ale ja sama sobie nie
Mam już 5 kg na plusie i czuję się gruba
Mam nadzieję,że to chwilowa depresja... Ale wiedz,że nie jesteś z tym sama
A85 super ,że udało ci się kupić sukienkę. Jak tylko ją odbierzesz to wstaw zdjęcia.
mal-gosia ja biorę Pharmaton matruelle.
Petunia ja mam podobnie. Inne kobiety w ciąży mi się bardzo podobają ale ja sama sobie nie
Ostatnia edycja: