reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam późnym wieczorkiem :-)

Co do wakacji to mam zaplanowane na początek lipca :sorry: nad morze. Trochę się martwię czy to dobry pomysł...

Co do witamin to ja od kilku dni biorę Prenatal Complex :-)

Witam wieczornie, a wręcz nocnie;-)

Mal-gosia - ja biorę femibion natal 2, drogie cholerstwo, ale mam nadzieje, że przez to najlepsze ;-)

Wakacyjnie widzę się zrobiło :-) Zazdroszczę Wam tych planów wakacyjnych. Mój narzeczony zaproponował mi żebyśmy wyskoczyli w czerwcu na kilka dni nad morze, ale od razu zgasiłam jego plany. Nie wiem, ale mam takie chore podejście, że źle bym się czuła z pokaźnym czerwcowym brzuszkiem na plaży...:zawstydzona/y: Super zgrabne laski będą się wiły i pokazywały swoje wdzięki na plaży, a na mnie pokażą palcem i powiedzą chyba "wrzućmy tego wieloryba do wody"albo uratujmy orkę :eek: Powiem Wam, że bardzo się cieszę, że maluszek w brzuchu dokazuje, ale nie potrafie zaakceptować faktu powiększającego się brzucha. I żeby on był taki ciążowy, a niestety wygląda jak bym się zapuściła. Zawsze byłam szczupła i teraz źle mi z tym wszystkim, a z drugiej strony jestem zła na siebie, że mam takie nastawienie, bo w końcu rośnie w nim moje dziecko. Nie wiem czy coś się zmieni w mojej psychice, ale sądzę, że będzie ciężko... A przy tym wszystkim lubię patrzeć na Wasze ciążowe brzuszki jak się zmieniają, obleciałam chyba wszystkie fora ze zdjęciami owych brzuszków, bo to takie słodkie, że w środku rośnie mały czlowieczek, ale przy tym z moim na razie czuje się bardzo nieswojo- czy to powinno się już leczyć?Przepraszam za moje marudzenie, ale nie radze sobie z tym:-:)-(
Marcelinaa w wątku o ciążowych brzuszkach miałaś wkleić tekst o "depresjach brzuszkowych"- wklej proszę w chwili wolnego czasu, była bym wdzięczna :tak:

Ostatnia edycja:
Witam was:-) u mnie dzis niestety słonko siedzi za chmurkami ale za to w miarę ciepło jest.. moze potem wyjdzie i zaswieci:-) ja właśnie przed chwileczka wrodziłam z piekarni byłam po chlebuś no i oczywiście kupiłam pączusie z różanym nadzieniem .. pycha juz wcinam jednego:-) a co tam niech tyłek rosnie:-)

co do witamin to ja biore FAminatal N

Cześć Dziewczyny!!!
Wybralam wczoraj sukienkę :))) zdjęcia nie pokaże bo nie mam, sukienka do odbioru w nast tygodniu :))
jest w kolorze ecru, pod biustem jest taki pasek i puszczona, na tym pasku dorobimy jakieś kamienie svarovskiegi czy jak to się tam zwie :) teraz muszę kupić biżuterię i buciki :) dzisiaj przychodzi koleżanka zrobić mi jakaś próbna fryzurę :) już się mniej stresuje, ale wczoraj jak przyjechalam padlam!!!
Zastanawiam się teraz bo słyszałam wczoraj,ze można zostawić sobie nazwisko męża z taka sama końcowa litera, chodzi o nazwiska typu Malinowski Malinowska, Krakowski Krakowska, mogłabym się nie nazywać jak jego mama i mieć inna końcówkę tylko nie wiem czy chce, bo jakoś dziwnie mi to brzmi :) z mojej suczki się nabijam bo ona nazywa się Zulka a mówię na nią Zulkowski i takie nazwisko kojarzy mi się własnie z Zulkowskim no ale nie nazywalabym się jak jego Mama :) co myślicie?:)

a85 no to gratuluje zakupionej sukienki Zulki :-) hihih teraz sie juz nie stresuj bo będzie tylko dobrze:-) hih a co do końcówki nazwiska to musisz sie zastanowić.. hihi ja niestety nie miałam możliwości wyboru końcówki. a szkoda...:-) miłego dnia i poszukiwania bucików i biżuterii:-)

reklama
Oj pączusia tez bym zjadła:) Ale jak ci się chce wychodzić o 7 rano z domu???

A85 super ,że udało ci się kupić sukienkę. Jak tylko ją odbierzesz to wstaw zdjęcia.
mal-gosia ja biorę Pharmaton matruelle.

Petunia ja mam podobnie. Inne kobiety w ciąży mi się bardzo podobają ale ja sama sobie nie:( Mam już 5 kg na plusie i czuję się gruba:( Mam nadzieję,że to chwilowa depresja... Ale wiedz,że nie jesteś z tym sama:)

Ostatnia edycja:
Do góry