• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Droga Lemoniadko ! - moja lekarka stwierdziła,że to normalne w III trymestrze i,że nie mam się przejmować i spokojnie mogę jeść jedną tabletkę magnezu dziennie,bo nie zaszkodzi,a pomoże ... tłumaczyła,że dziecku ciasno i dlatego brzuch się napina... sama nie wiem co o tym myśleć...:confused:

Taycia, ślicznie dziękuję Ci za informację!!!! To ja sobie też walnę magnezik i do przodu - z napiętym brzuchem :)

reklama
Też tak robię, a to źle?:confused:
U Ciebie to już Matea będzie, widzę pod nickiem;-)?

A u mnie taaaki wiatr, że boję się wyjść...

Witajcie:-)

ponoć tak drastycznie nie wolno, ale mam to gdzieś, daje jej odparować na koniec i już, kto by miał czas, żeby czekać aż ta tona lodu stopnieje samoistnie...

Matea.. nie sądze, żebym już zmieniła.. a jeszcze jak zaraz na allegro zamówię literki do jej pokoju z imieniem to nie będzie odwrotu :)

Dzięki ! Mam obawy związane z tym imieniem, ale to uważam przez pranie mózgu otoczenia, które wolałoby jakieś zwyczajne.. ale nie poddam się.
Już starczy główkowania.

_______

oko mi znowu lata :dry:

Lemoniada - mam nadzieję,że magnezik nam pomoże :-)
Pflaume - wieki Ciebie tu nie było. Jak się czujesz?
Marcelinaa - oglądałam literki z Kubusiem Puchatkiem na all i tam właśnie był przykład z Mateą ... :-) ja niestety takich literek mieć nie mogę,bo chata wynajmowana :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry