Jagienka29
Fanka BB :)
Lenia wkroczyła w nowy etap, kiedy zanosi się, ryczy kiedy tylko ktoś z kim przebywała, wychodzi z pokoju
Czytałam, że to normalne, ale jakie męczącewyje jakby ją ze skóry obdzierali
![]()
Też o tym czytałam-lęk separacyjny chyba to się nazywało

Dzięki dziewczyny za miłe słowa,aż mi sie ciepło na serduchu zrobiło :-) ale nie chwalcie za dużo bo w piórka obrosnę

Oczywiście ze będę o Was pamiętać,chociaż ten tydzień będę zaglądać sporadycznie a od czwartku do niedzieli nie będzie mnie wcale

Laura marudna od wczoraj że nic nie mogę zrobić...śpi w dzień wyłącznie z cyckiem jako smoczkiem w buzi...boli mnie już od tego łokieć i nadgarstek lewej ręki...

Już mnie od tego wszystkiego głowa boli,mam biegunkę i strasznie się denerwuję jak to wszystko będzie,czy uda się dopiąć te sprawy no i tam już na miejscu...wiem że okoliczni norwegowie szykują nam istny komitet powitalny

Flower,a co się dzieje u Ciebie? (jeśli chcesz o tym pisać,jeśli nie-wybacz że pytałam ;-)) Mnie od czasu porodu bolał ten lewy jajnik,przed miesiączka zwłąszcza a potem po owulacji,myślałam ze po prostu wszystko się "tam" uregulować musi i stad te bóle...ostatnią miesiączkę miałam tak obfitą że aż słabo mi było...do tego bite 7 dni

Uciekam do prasowania,może jeszcze później zajrzę,jeśli jednak nie-miłego wieczorku wszystkim!!