Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieje,ze to jego zachowanie jest chwilowe...i tak zostawiam go na sekunde 2 razy dziennie,ale za kazdym razem wyplakane sa krokodyle lzy 
Poza tym brzusio rosnie,a Dzidzie czuje moze raz dziennie jak puknie... kurcze,pamietacie kiedy czulyscie juz ruchy? z Szymciem w 17 tyg mialam juz regularnie ,a tu jakos tak cicho i glucho i sie martwie...
Pozdrawiam Was !!!!!!!!!!!Hejka!
U Nas wymuszania ciag dalszy. Poza tym Szymek panicznie nienawidzi zostawac sam i tylko znikne mu z oczu i jest szal pal... a co ja zrobie jak bede musiala isc do Malenstwa??mam nadzieje,ze to jego zachowanie jest chwilowe...i tak zostawiam go na sekunde 2 razy dziennie,ale za kazdym razem wyplakane sa krokodyle lzy
Poza tym brzusio rosnie,a Dzidzie czuje moze raz dziennie jak puknie... kurcze,pamietacie kiedy czulyscie juz ruchy? z Szymciem w 17 tyg mialam juz regularnie ,a tu jakos tak cicho i glucho i sie martwie...
Pozdrawiam Was !!!!!!!!!!!

Wczoraj nawet spaliśmy oddzielne… Ok. 2 przyszedł do łóżka bo Mu chyba nie wygodnie było...