kicikocia
Fanka BB :)
Nazwałaś kota jak firma od bananów?![]()
No

Mam też kota o imieniu Kiwi (bo jak zapytałam w sklepie jak w końcu nazwiemy kota to staliśmy obok Kiwi

A trzecia to Kitty. Tak tak bo Hello Kitty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nazwałaś kota jak firma od bananów?![]()
Mój sąsiad nazwał swojego kota Chomik![]()
Nie wiemA ten kot sąsiada ma taki wielki kołowrotek do zapierdalania?![]()
Mój żółw nazywał się KotletMój sąsiad nazwał swojego kota Chomik![]()
Bo ja tego Chomika to widzę tak:Nie wiemnie pytałam, ale to komicznie wygląda jak on stanie w drzwiach i drze ryja Chomik , Chomik kici kici a ten kot leci do niego , żeby na noc go nie zostawiać poza domem.
Ja oglądam na tiktoku laske co wszystko kisi ostatnio były kiszone ogórki z cytryna był arbuz stokrotki a nawet lubczykJa kiedyś jadłam kiszonego kalafiora i kiszoną marchewkę...![]()
Okeeeejjjjj.... Kotlet zwycięża xDMój żółw nazywał się Kotlet![]()
Piję taki zakwas tylko doprawiony jak mi żelazo spada i jest pyszkaPolecam zakwas z buraków. Później te kiszone buraki też można zjeść, np zrobić sałatkę