Bolilol
Fanka BB :)
Jak nie spróbujesz to się nie dowieszMyślisz, że ta masa się nada ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie spróbujesz to się nie dowieszMyślisz, że ta masa się nada ?![]()
Popieram. Jak nie jebie to się nada.Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz![]()
odkąd napisałaś, że masz twarde imię to się zastanawiam jakie tojeszcze prawie 3 miesiące![]()
Nie ma foty![]()
A po co szukać w spiżarni, ja przeterminowane rzeczy nawet w lodówce znajdujęA wy macie coś w kuchni/spiżarce co jest już dawno po terminie ważności ale nie wyrzućcie tego?ja mam jakieś galaretki które trzy lata temu straciły ważność ale szkoda mi wywalić bo przecież takie rzeczy się chyba nie psują, nie?
przede mną sprzątanie w szafkach w kuchni wiec pewnie znajdę coś innego co zakopało się z tylu…
To zależy czy masz wanilinowy czy waniliowy. To zupełnie różne rzeczyTo ja mogę oddać przeterminowany proszek do pieczenia i cukier waniliowy (tak tak wiem ze pisze się wanilinowy). Założę się ze by nikt się nie skapnąl ze połowa składników przeterminowana![]()
nie drąż tematu, proszęodkąd napisałaś, że masz twarde imię to się zastanawiam jakie tote imieniny 6 albo 7 listopada czy później?
![]()
Do klusek z makiem i miodem na wigilię!Ja mam masę makową ważna do 2020 roku
Nie wiem po co ją trzymam jak nie umiem makowca![]()
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz![]()
Dam staremu do spróbowaniaPopieram. Jak nie jebie to się nada.