AnnMar88
Moderator
Brzmi obiecująco i szybkomoja komfort pasta to makaron spaghetti podsmazony na masle, do tego duuuzo parmezanu, pieprz i sol![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzmi obiecująco i szybkomoja komfort pasta to makaron spaghetti podsmazony na masle, do tego duuuzo parmezanu, pieprz i sol![]()
Biało nie jest ale pytanie, czy to testowaU mnie cóż... Chyba białona dr.Max absolutnie nic, na doz niby coś widzę, ale nie mam pewności czy to nie testowa
![]()
a co mu smakuje?nie da się. W sensie nie tego, bo dorosły by musiał tego chcieć. Mój dorosły nie chce, on chce jeść to, co mu smakuje![]()
To z czym on je mięso?wiadomo! Najlepiej kurczaka lub wołowinę, bo wieprzowiny oczywiście nie je![]()
zapraszam
A tak w ogóle to co robicie dziś na obiad? Wiem że dopiero 8 ale szukam pomysłu. Chodzi za mną sos pieczarkowy, ale będę jeść go sama bo mąż nie lubi więc i tak jemu bym musiała jakiś inny zrobić.
Muszę Wam coś wyznać… byłam wczoraj na tym seansie Barbie i się wzruszyłam do łez![]()
A jak ogólne wrażenia? Ja już od kilku osób słyszałam, że przereklamowane.
Zrobiłaś mi dzieńA to moje jajeczko, jak zawsze wybredne
ta gotowa w lodówkach?ja nie mam pomysłu. Pewnie ugotuje ziemniaki i zjem z jajkiem sadzonym i pomidorami w jogurcie naturalnym. Chyba, że w Lidlu będzie w końcu lasagne![]()
to jest takie pyszne! Zawsze to robiłam w środku nocy jak wracałam z imprezy albo posiadówki ze znajomymi xd wtedy idealnie sprawdzał się makaron express z biedryBrzmi obiecująco i szybkomuszę wypróbować. Mój mężuś nie lubi makaronu spaghetti wiec danie tylko dla mnie
![]()