reklama
nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja niestety nic nie widzę.Hej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.
Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja niestety nieHej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.

Majorkaaaa
Dzięki @Megi^^ dziś na obiad robię chili con carne (oczywiście jak zapytałam czy zje, to "jak byś nie dodała fasoli i kukurydzy to tak"), więc K. zje lasagne z biedry, które kupiłam dzięki @Magdalena09 

A skąd pomysł żeby wyłączać zamrażarkę? Tłumaczyła to jakoś?Jak kiedyś przyjechała do nas tesciowa to wyłączyła nam zamrazalke z prądu. Nie wiedzieliśmy. Zorientowaliśmy się po 2 tygodniach. To co wyprawiał mąż mam przed oczami do terazW efekcie sprzątać musiałam ja. Aczkolwiek zamrażalka.poszla na smietnik
Ja robiłam z miesiąc, ale nie zobaczyłam żadnego efektu i dałam sobie spokój. Kiepsko u mnie z systematycznościąCodzienny masaż kamieniem gua sha albo fizjoterapia twarzy i manual face lift![]()
Niestety nie widzęHej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.
U mnie wczoraj negatyw i dodatkowo dostałam okres 5 dni za wcześnie, więc zasadniczo nie było nawet opcji żeby był pozytywny. W tej sytuacji proszę mi wpisać kolejne testowanie na 26.08.
Magdalena09
niestety nic nie widzęHej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.

Magdalena09
a ja byłam wczoraj po nie w biedrze a tam ani jednejDzięki @Megi^^ dziś na obiad robię chili con carne (oczywiście jak zapytałam czy zje, to "jak byś nie dodała fasoli i kukurydzy to tak"), więc K. zje lasagne z biedry, które kupiłam dzięki @Magdalena09![]()

Majorkaaaa
My tą dużą zjadaliśmy na pół lata temu, ale bardziej nam te małe smakują. Czasami po małej był niedosyt...a ja byłam wczoraj po nie w biedrze a tam ani jednejale widziałam w gazetce że te kg są na promce po 13,50 tylko one takie duże są i się najemy jak bąki
![]()

reklama
koko.sanka
Ja też niestety nic nie widzęHej. Widzicie tu coś? Tam gdzie są dwa, na dole jest wczorajszy.

Dziewczyny, wiem, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości

Od następnego cyklu będę już systematyczna