U
użytkowniczka 212
Gość
no, ja jak mi się z lenistwa nie chce ćwiczyć, to właśnie się tak motywuję, ze powinnam być wdziećzna, że w ogóle mogę ćwiczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm, a może kapusta kiszona i np surowa marchewka do tego starta na tarce? W ramach surówki do obiaduW ogóle sprawę mam. Bo w zaleceniach od profesorki mam wpisane, żeby jeść minimum pół szklanki kiszonek dziennie. Ale ile można wpieprzać ogórki i kapustę. Na samą myśl, że mam zjeść coś kiszonego to mnie skręca. Stąd zupa ogórkowa wjechała. Zrobię może jutro kapuśniak, ale czy to wystarczy? Czy ugotowane mają takie same wartości odżywcze jak surowe? Kupiłam dzisiaj kimchi, zobaczę jak wejdzie. Dajcie jakieś patenty na przemycenie kiszonek!
Surówka też pasujeHm, a może kapusta kiszona i np surowa marchewka do tego starta na tarce? W ramach surówki do obiadumy tak przemycalismy, bo mój M też musiał jeść, ale to zalecenie od trychologa było.
Mozesz zrobić pastę z makreli.Kurde, tylko czy w sałatce przemycę pół szklanki ogórków?
Sok jest spoko, bo zamykam oczy i pijęJutro kupię. Gdzie najlepiej?
Kupiłam makrelę wędzoną to wjedzie też dobrze z ogórkami i jajkiem.
Może na weekend zrobię, bo w tygodniu nie mam czasuMozesz zrobić pastę z makreli.
Ja obieram makrele z ości (czasochłonne w chuuuulere), do tego kupuje 2 brzuszki z łososia, obieram cebule, 3 ząbki czosnku, blenduję i jest pyszna pastka![]()
Gotowane to chyba nie to samo...W ogóle sprawę mam. Bo w zaleceniach od profesorki mam wpisane, żeby jeść minimum pół szklanki kiszonek dziennie. Ale ile można wpieprzać ogórki i kapustę. Na samą myśl, że mam zjeść coś kiszonego to mnie skręca. Stąd zupa ogórkowa wjechała. Zrobię może jutro kapuśniak, ale czy to wystarczy? Czy ugotowane mają takie same wartości odżywcze jak surowe? Kupiłam dzisiaj kimchi, zobaczę jak wejdzie. Dajcie jakieś patenty na przemycenie kiszonek!
można się było wystraszyćJa wpadłam na pomysł, że pójdę do wioski obok do Lidla. Jak już byłam w połowie polnej drogi to okazało się się idzie na mnie burzu. W pół godziny zrobiłam 4 km i zakupyleciałam do domu jak głupia, turbo spocka... Acha, burzu poszła bokiem, nie spadła ani kropla
Zobacz załącznik 1553624
Jak zjesz taka sałatkę bez chleba to myślę, że upchasz tyle ogórkówKurde, tylko czy w sałatce przemycę pół szklanki ogórków?
Sok jest spoko, bo zamykam oczy i pijęJutro kupię. Gdzie najlepiej?
Kupiłam makrelę wędzoną to wjedzie też dobrze z ogórkami i jajkiem.
O rany, ja po 1 takim już byłam przesłodzona i więcej nie weszłoWiecie co, mój mąż zeżarł dzisiaj 15 naleśników z nutellą i bananem
Ja nie wiem jak on to zrobił xd
A po niecałej godzinie organizm zwariował i skończyło się![]()