natasia142
Fanka BB :)
Nie wiem kto to jestCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem kto to jestCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?![]()
Ej ale wiesz, że mam 2 koleżanki, którym też w Luxmedzie spierdzielili cytologię w ostatnim czasiepiknie!ja dziś dostałam wyniki tej mojej powtórnej cytologii i też git
Nie próbowałam, a bardzo mnie kusi. Tylko zastanawiam się czy kupić, czy próbować zrobić swoje. Wiek osób mówi, że nie ma jak własnej roboty.ja uwielbiam wszystko co kiszone, im kwasniejsze tym lepiej, a najbardziej kocham kimchi![]()
Ja jeszcze dzisiaj nie robiłam wyzwania, ani żadnych kroków, jedynie po domu. Co chwilę deszcz. Ale za to chate na błysk ogarnęłamAle kroki i kalorie spalone![]()
Kiszoną cytrynę bym zjadłai można kisić też cytryny na pewno![]()
No popatrz, a niby się wydaje taką prościzną. Dziś przy tych kariotypach jak podpisywaliśmy kwity to też sobie zastrzegli, że coś może pójść nie takEj ale wiesz, że mam 2 koleżanki, którym też w Luxmedzie spierdzielili cytologię w ostatnim czasie
A robiliście w klinice czy w innym miejscu ?No popatrz, a niby się wydaje taką prościzną. Dziś przy tych kariotypach jak podpisywaliśmy kwity to też sobie zastrzegli, że coś może pójść nie takw sensie, że wynik może być jakiś niepełny lub też, że wcale może go nie być
![]()
W przychodni Multimed bo sporo taniej (350 zł za osobę vs 500)i dużo szybciej obiecują wynik (7 dni roboczych vs do 10 tygodni)A robiliście w klinice czy w innym miejscu ?