wrobelmm
Fanka BB :)
Nie mam zdania, bo nawet nie wiem co tam się wydarzyło, a i samej Natalii Janoszek zupełnie nie kojarzęCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam zdania, bo nawet nie wiem co tam się wydarzyło, a i samej Natalii Janoszek zupełnie nie kojarzęCo sądzicie o aferze z Natalią Janoszek?![]()
Może za duży deficyt sobie narzuciłaś?Tak w ogóle to kupiłam sobie winojutro miną 4 tygodnie od kiedy nie tknęłam alkoholu, miałam się napić winka dopiero jak zrzucę nadwage, a tu od tygodnia waga stoi
Ale mam dzisiaj dużo wolnych kalorii jeszcze, na winko starczyi teraz mam rozkminę
![]()
Karty "naturalnie montessori" bo mała mu to przyniosła. Jak by nie mógł na pudelku albo w instrukcji poczytać... A za chwilę "a może bagietki zjemy na kolację?"i co to było?![]()
ja bym powiedziala ze to taka kwasniejsza, pikantna kapusta kiszona w wiekszych kawalkachJak smakuje kimchi?Można to do czegoś porównać?
planowy deficyt nie jest za duży, to ja jem duzo poniżej limituMoże za duży deficyt sobie narzuciłaś?
moze poszukaj takiego polecanego kupnego, bo sie napierdzielisz przy garach a finalnie np Ci nie zasmakujeNie próbowałam, a bardzo mnie kusi. Tylko zastanawiam się czy kupić, czy próbować zrobić swoje. Wiek osób mówi, że nie ma jak własnej roboty.
kimchi się chyba robi z pekińskiej kapusty a nie z włoskiej to i delikatniejsza taka powinna chyba byćja bym powiedziala ze to taka kwasniejsza, pikantna kapusta kiszona w wiekszych kawalkach
Ja nigdy nie byłam ani na pedi ani na maniFuckjak ja nienawidzę pedicure i kiedy mnie ktoś dotyka do stóp
zawsze dostaję pierdolca na tym fotelu i wstyd mi, że wierzgam jak kobyła i skręcam się
![]()
wg mnie nie jest delikatniejszakimchi się chyba robi z pekińskiej kapusty a nie z włoskiej to i delikatniejsza taka powinna chyba być![]()