anyżowa
Fanka BB :)
10a te clearblue jaka maja czulosc? 25?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10a te clearblue jaka maja czulosc? 25?
.Czy któraś z was stosowała lukrecję i/lub piwonię białą?
Właśnie czytam, że mają dobry wpływ na hormony, szczególnie obniżenie testosteronu
Ja nie stosowałam , ale może zacznę, zapytam endokrynologa jak będę czy warto- mój testosteron niestety poza widełkami.
O matko, jak ja bym chciała, żeby to nie była fabrycznaSiknełam dzień wcześniej, ( dzis 10dpo) na zdjęciu ciężko uchwycić , ale ten cień cienia który ja widzę na żywo, to fabryczna pewnie.
Ale wstawiłam zdjęcia , żeby nie było.
Nasikam jutro z pierwszego moczu i zobaczę, jeśli będzie to samo , to bedzie znaczyło, że fabryczna.
Ja też bym chciałaO matko, jak ja bym chciała, żeby to nie była fabryczna![]()
Ja jak się porządnie przyjrzę to widzę ten cieńJa też bym chciałaZobaczymy co przyniesie jutro.
Trzymam kciukasy, a niech tam się uda, a co!Ja już dzisiaj nie sikam, mam tylko 1 test na jutro, nie napalam się - fajnie by było w rocznicę ślubu wysikać 2 prawdziwe kreski, ale podchodzę na chłodno do cieni kresek.
Dużo dziewczyn miało kreski czy cienie , które nie świadczyły o ciąży, cierpliwie czekam do jutra.
Na żywo lepiej widać i to nie szarość a mikroniebieski zblaknięty bardzo bardzo, jak jutro będzie biało albo to samo to się obraże na Clearblue, nie lubie takich ujocieni, jak nie ma ciąży powinno być bieluśko a nie.Ja jak się porządnie przyjrzę to widzę ten cień