reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
U mnie stary dzisiaj robił rozszerzone badania nasienia, a mi przyszły wyniki poniedziałkowej MUCHA’y. Oczywiście wyszły mi bakterie w posiewie, a dwa miesiące temu robiłam i było czysto. Nosz kurna, zawsze coś :( teraz mnie pewnie nie zakwalifikują do drożności na wrzesień. Czy któraś wie ile takie leczenie może trwać? Jest szansa ze do następnego cyklu zdążę wyleczyć? Dzisiaj 13 dc…. ;(
Z tego co ja pamiętam to tutaj jedna dziewczyna pisała o 7 albo 10 dniach antybiotyku, ale nie daje sobie ręki uciąć. Więc jak podziałasz szybko to powinnaś zdążyć:)

Z tego co ja pamiętam to tutaj jedna dziewczyna pisała o 7 albo 10 dniach antybiotyku, ale nie daje sobie ręki uciąć. Więc jak podziałasz szybko to powinnaś zdążyć:)
Też mi się tak wydaje, że ostatnio gdzieś był taki problem, którejś wyszło przed drożnością albo iui (a może transferem?) i się okazało, że szybciutko się sprawę załatwia :)

Też mi się tak wydaje, że ostatnio gdzieś był taki problem, którejś wyszło przed drożnością albo iui (a może transferem?) i się okazało, że szybciutko się sprawę załatwia :)
No no przed drożnością dobrze mówisz. 😊😊
I nawet rozpacz była, że nie zrobi drożności w tym cyklu, a potem inna dziewczyna napisała, że szybko to wyleczyła 😊

reklama
Dziękuje, mam nadzieje ze i u mnie tak będzie… :) właśnie wsiadam do auta bo udało mi się złapać wizytę w medicoverze, to mam nadzieje mi ginka przepisze coś i od dzisiaj będę brać. Ale oczywiście wykupiłam jak głupia na długi weekend piwek w biedrze, bo od dzisiaj promka i wygląda na to ze nawet jednego się nie napije :(
To piwa zużyjesz na włosy jako plukanke 😁

Do góry