Kosinka94
Moderator
Główny to poronienia.Jaki u was problem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Główny to poronienia.Jaki u was problem?
Mój maz bierze siofor, jak ma ochotę to pije alko i w niczym mu to nie przeszkadzaCzy któraś z Was bierze metforminę? Strasznie mi się chce lampki wina, ale nie wiem czy mogę. Na ulotce tak napisane, że strach się bać.
A to poproszęTo ja mogę polecić tego, który robił u nas, jest z okolic Wro![]()
U mnie na wsi jestWczoraj, w akcie desperacji, szukałam w żabce amaretto (w 5 innych sklepach nie było). Gdy zapytałam sprzedawców czy jest (bo lustracja regałów nie przyniosła efektów), to zapytali „a co to jest?”![]()
Ja mam sztangę plus mąż ma regulowane hantle do których się dokłada obciążenieJa dochodzę do etapu, w którym czuje ze musze kupić obciążenie do ćwiczeń. Co polecacie?
to pewnie dlatego, ze alko często (i tu w zależności od leku) podbija/zmniejsza działanie/wchłanianie substancji. Dlatego większości leków nie powinno się wg producentów łączyć z alko.Ogólnie rzecz biorąc w większości ulotek jest napisane o tym, że nie powinno się łączyć alkoholu z lekami. Raczej nie dałabym się zwariować, bo lampka wina raz na jakiś czas zdecydowanie różni się od sytuacji, w której procenty buszują we krwi regularnie.
W 2019. Wyślę Ci jego numer telefonu na privA to poproszękiedy robiłaś kuchnie?
Powiem Ci, że ja mam jakieś robocze ciężary które pozbierałam od ludzi, którzy ich nie potrzebowali xD i z nimi kombinuje, np hantle + obciążenie na nadgarstki etc.Ja dochodzę do etapu, w którym czuje ze musze kupić obciążenie do ćwiczeń. Co polecacie?
Też jestem posiadaczka thermomixaU mnie na wsi jestjestem w szoku że nie wiedzą co to jak każda posiadaczka termomixa (jest ich plaga) robi kawę z amaretto.
Gdzie ja teraz takich ludzi z niepotrzebnym sprzętem znajdęPowiem Ci, że ja mam jakieś robocze ciężary które pozbierałam od ludzi, którzy ich nie potrzebowali xD i z nimi kombinuje, np hantle + obciążenie na nadgarstki etc.