Żołna
Fanka BB :)
Ja jednak poproszę o dyspensę do połowy września co najmniej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jednak poproszę o dyspensę do połowy września co najmniej
Wspaniała wiadomość! Ściskam kciukasyŻuczki moje drogie, w poniedziałek biopsja u naszej dawczyni. Pęcherzyki pięknie rosną. Wreszcie coś się dzieje. Po biopsji zapłodnienie i hodowla, i pewnie jak coś z tego będzie to zarodki wrócą do Łodzi za jakieś 2 tygodnie. Wtedy dopiero ja wchodzę do akcji…
Część, miło Cię poznaćCześć Dziewczynypodczytuje Was od kilku dni i pomyślałam, że może znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Staraczki
Kilka słów o mnie: 34 lata, starania o pierwsze dziecko. To będzie nasz 7 cykl starań, na ten moment zrobiłam tylko podstawowe badania z krwi i na jesień mam się zgłosić do gin, wtedy będziemy myśleć co dalej.
W poprzednim cyklu zrobiłam dodatkowo progesteron (21/22 dc) i wyszedł 30.30 więc chyba ok ale nie ukrywam, że dużo się uczę od Was z tego forum
Jeśli mogę prosić o zapisanie to testować planuje 31 sierpnia, planowany 1 dzień @.
Flo już to zrobiłoDobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację?![]()
jak skończyłaś? Bo przepraszam nie pamietamNo ja się zastanawiam nad treningami jakimiś, ale ostatnie sama sobie ułożyłam no i wiesz jak skończyłam![]()
W gipsiejak skończyłaś? Bo przepraszam nie pamietam![]()
Na mnie pożycie tak wpływaW ogóle nie wiem czy to wpływ dni płodnych czy częstszego pożycia ale humor mi wrócił i czuję że nawet z tą moja nieszczęsna nogą mogę dziś góry przenosić![]()
"potwierdzić" to trochę za duże słowo, ale to jest skok, na który czekaliśmy i możesz założyć, że była w wczoraj, choć bardziej wiarygodne to będzie pojutrze, jak będziesz miała 3 pomiary po domniemanej owulacjiDobra dziewczyny. Dziś skok z 36,72 na 37,00. Czy mogę potwierdzić w takim razie owulację?![]()