reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
My totalnie przeziębieni, cała trójka, szkoda gadać. Ja nic nie mogę brać, męża uczulił paracetamol i w sumie najlepiej z przeziebieniem sobie radzi moja trzylatka :)

Od dzisiaj pronmocja w biedronce na pieluchy, chusteczki w fajnym pudełku i kosmetyki Dady ;) W ogóle teraz mnóstwo rabatów wszędzie proponują w zwiazku z dniem dziecka ;)

Dziewczyny, mnie potwornie boli żołądek. Leżę, chodzę, śpię, siedzę, cały czas mnie boli, czy któraś z was tez tak ma?

Nie Beatko. Od soboty rana mnie tak boli. Choć wczoraj koło południa było w miarę ok.

Anney - może Ci mala na żołądek uciskac. Mnie się teraz nic takiego dłużej nie dzieje, ale mały jest tak silny, że jak kopie to czuje jak mi się narządy wewnątrz przesuwaja. A z Ala tak czasem miałam, że mnie żołądek bolał, ale chyba nie jakoś długo, bo nic raczej z tym nie robiłam.

reklama
Do góry