Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Haha Anney nie chce byc nastepna
Ale brzucho to mi sie stawia non stop i nie pofiglowalam z mezuchem bo jak dostalam tych bolesci to mi sie odechcialo
Mi tez mam wrazenie sie obnizyl ale powiem wam ze nie oddycha mi sie lepiej... moze dlatego ze mam dlugasne dziecie? i najgorsze ze czuje jednoczesnie parcie na pecherz i trudnosci w oddychaniu. Bozee a ja wizyte mam dopiero 22ego
Babinki milej niedzieli :*
Dziewczyny, adminka odpisała. Brdzie dawać dziś dostęp.
Proszę ra jeszcze tutaj pod postem na czerwono wpisać która chce jeszcze dostęp do zamkniętego. (Tam tez bedą zdjęcia po porodzie !!)
Te sa z ostatniego rzutu:amawell, zuzzi, lunera, lucere, aneczka,werci, Lidia, martuszka, Panikara, lilija, kruszka,ewelinka12, Evelinkua
No dupina Anney ale obiecuje ze jak do 36 tyg mi wody nie odejda to go wykorzystam na wszystkie sposoby hahahaha chociaz z drugiej strony spakowana jestem, lozeczko stoi, pampersy kupione... hahaha moge rodzic jeszcze tylko doslownie *******ki zostaly do kupienia.
Beatko no pewnie jak zrobie golasowi zdjecia to nie bede chciala zeby cale forum ogladalo psioche mojej ksiezniczki, ale wy mozecie!! Hahahaha gorzej jak wyjdzie chlopiec.... hahahaah a tak na czerwcowach albo lipcowach bylo