Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem masochistką bo dziś 37st a ja prasuję. Chcę się też dziś przejechać do szpitala bo w sumie nie wiem jak tam dojechać a nie chcę potem w nerwach szukać. Miłej niedzieli dziewczyny!
Anney ja już chyba dostałam kiedyś dostęp prawda? No chyba że to kolejny zamknięty wątek...tak czy inaczej nie bardzo wiem jak w ten wątek wejść z telefonu
Ja też... Niedobrze mi, brzuch kluje pod zebrami. Dobrze, ze już po tym, jak się rozpakowalismy. Teraz, mimo niedzieli :-/ tylko pralka chodzi jedna za drugą, bo wszystko genialnie schnie.
Do3 z m skladalismy ta mebloscianke.. ja bardxiej rozpakowywalam kartony.. i czasem cos przytrzymalam.
Ale z ikea bez problemo byc nie moze.. do 9 drzwiczek przyslali 7 paczek z zawiasami... ehh.. z tym ze tyle bylo na zamowieniu bo kobita ktora to liczyla najwyrazniej liczyc nie potrafi ;/;/
Tak czy siak juz mi sie podoba..ale czuje sie jakby mnie ktos patelnia w leb walnal.
Co do czopu to z emilem odszedl mi w szpitalu .. z Alexem nie pamietam.. z Vikim kilka dni przed porodem.
Teraz nie czekam jeszcze na pprod bo za duzo do roboty mam. Zaczrlam juz 34 tydz... czyli za 4-5 tyg pewnie urodze .. patrzac na to ze i Emil i Viki sa z przed terminu..
Czyli jakby malo czasu zostalo..a tydzien za tygodniem mi ucieka. .a roboty tyle ze hoho.
Szafa ktora mial kupic ten becwal..poszla wczoraj do dwoch kobitek za cene jaka ja chcialam bez marudzenia