reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jeju, my tyle się napociliśmy z wyborem imienia dla chłopca przy Łukaszku, że już dostaję dreszczy, jak drugie męskie imię będzie mi dane wybierać :) a pewnie na tym stanie ;)

Ja znowu nie miałabym problemów z dziewczęcymi imionami, tzn. dużo mi się podoba i wiem, że ostateczny wybór byłby dobry.

Nie chciałabym tylko aby moje dziecko miało imię takie, jak siedmioro dzieci z piaskownicy czy grupy przedszkolnej. I to główne kryterium wyboru będzie przy imionach.

reklama
Beata88 dziś dzwoniła do mnie pani z laboratorium i powiedziała ze nie mogli zrobić jakiegoś testu z powodu wysokiej zawartości białka w osoczu... Jutro rano jadę odebrać te wyniki i odrazu do mojego lekarza...

Ostatnio któraś z dziewczyn pisała czy u którejś z nas tak jest że jak dziecko się rodzi to ktoś z rodziny umiera. . U mnie właśnie tak jest.. zawsze naprawdę zawsze gdy przychodzi nowy członek rodziny to ktoś odchodzi. .i wszystko wskazuje na to że znowu tak się stanie. .z moją
ciotką jest bardzo źle, właściwie to mówią że zostały jej tygodnie

Beata przykro mi:-( często lekarze nie dają pacjentowi szans a później dzieje się cud i choroba odpuszcza... Życzę Twojej cioci dużo zdrowia i takiego właśnie cudu, a Ty chociaż nie obwiniaj się że to może być za sprawą ciąży.

reklama
beatka.... przykro mi bardzo :( u nas tez tak jest.
ciocia
zmarla w swieta :(
na prawde bardvo mi pr
zykro :(

Do góry