reklama

Sierpniowe mamy 2015

Brygida ze mna przy kazdym porodzie byl moj m...
Jezeli nie chcesz by patrzul na ostatni etap to ustalcie to wczesniej z polozna zeby wyszedl na czas partych.
Ja jednak uwazam ze facet powienien to zobaczyc zeby doceniac swoja kobiete... a nie poszla urodzila i jest...i co tu tyle krzyku po czym ty zmeczona ?
Nkech masuje plecy daje pic wode trzyma za reke.. moj m do konca byl przy mnie przy mojej glowie..mogl zagladac jak chcial i nawet mnie knformowal na bierzaco .. ale zawsze mozecie ustali ze ma nie patrzec tam tylko byc przy twojej glowie :)

dokladnie.
akuku,nie dosc,xe utalentowana, to i madra jestes :-)

reklama
Hej Babinki.

Ja u lekarza przedłużyłam chorobowe na jeszcze 4 tyg. Wiec laby ciąg dalszy, na szczęście. Ale w kwietniu wracam do pracy.

Co do porodu ja biore mojego chłopa. Już raz to przeżył to i drugi raz da rade, nie ma wyjścia. Choć on chyba bardzo to przeżywa, bo jak kolczyka w języku przebijałam 8 lat temu to był ze mną i prawie zemdlał. Przy porodzie nawet dawał rade,to co pamiętam najbardziej to tą bezsilność w jego oczach, chyba to było najgorsze...że nie może mi pomóc.
Co do patrzenia to niestety nie miał wyjścia, bo mnie pod koniec musiał położnej pomóc mi nogi trzymać bo gad (czytaj mój uparty od chwil narodzin syn) nie chciał wyjść a mnie już sił brakowało.

Dbra karmienia czas i do przedszkola hej ho!!!

Akuku masz racje powinien być ze mną, aby bardziej docenić bo tak to nawet nie będzie wiedzial jak sie nameczylam ;)
marze o naturalnym porodzie ale u mnie w rodzinie kobietki maja masakryczne porody.... i konczy sie cesarka.
u mnie też tylko kg na plusie jak na razie, ale potem wskoczy na mase jak Tyson haha

ja mojego chłopa chce wlasnie wziac chocby dlatego, on uwielbia narzekac... niech zobaczy co to jest prawdziwy ból...
zafunduje mu wrażenia niech ma i się napatrzy... pisze tak bo jestem na niego wściekla , urządził mi najgorsze walentynki ever!!!
kupilam mu piekny zegarek, a on ze złością, że nie podoba mu się... osz ty w ku*** je*** Jacykowie jeden...
nie odzywam sie od tygodnia do matoła

Pewnie nich zobaczy co to znaczy poród. Tylko ja słyszałam też takie przypadki że chłop tak się napatrzyl i zrazil że mu kobieta obrzydla i nie chcial juz z nia sypiac. I się rozwiedli :-/

Pewnie nich zobaczy co to znaczy poród. Tylko ja słyszałam też takie przypadki że chłop tak się napatrzyl i zrazil że mu kobieta obrzydla i nie chcial juz z nia sypiac. I się rozwiedli :-/

tu akurat mysle,xe to brak bliskosci i takiej intymnej (nikoniecxnie seksualnej) wiexi prxed bylo.
bo jesli ktos sie xna i akceptuje w pelni, ale tak naprawe totalnie i kocha, to nie wiem cxym moglby sie xraxic.
to jets natura i jesli ktos nei ejst w stanie xaakceptowac natury, to xnacxy xe xwycxajnie nie jest prxygotowany do xycia.
a;e to tylko moja opinia ;)

reklama
Mój chce być przy po rodzie, ale to czy będzie zalezy od tego kiedy bedę rodzić, bo może nie zdążyć dojechać z pracy. Wole aby był przy głowie i mnie wspierał,ale jeśli bedzie ciekawy co "tam" sie dzieje, proszę bardzo :). Dorosły jest - wie ile może wytrzymać ;). również uważam,że powinien widzieć jak kobieta sie męczy i docenić nasz trud.

Ja mam apetyt non stop, mam 4 kg na plusie, moge jeść wszystko, nic mnie nie odrzuca...jem słodkie, kwaśne, słone mniammmmmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry