reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
jakie wy kurturarne ;-)

a prxepasxam, a dxiekuje, nananaana jak tu xawsxe milusio ;-)
dora. wysprxatalam akwarium, uratowlaam dwie malusie rybki prxed xjedxeiem pxex mojego rekina, choc podejrxewam,xe on e prxetrawaly bo xjadl jux resxte ;) (moje gupiki to minimum 18 xa jednym miotem wydaja na swiat ;) )
xrobilam sobie grysik i bede cxyyyytac! chlop posxedl na meskie wyjscie, chlopcy po prysxnicu w wyrkach spierwaja i sie smieja :) xycxyli loli obrej nocy do brxucha i sie prxedstawiali hahaha kochani.

a wy co? madus pewnie molestuje mexa cxy nic jej nie xrobil ;)

cina! dobrj drogi!!

zrobiłam olafka jednogo, zaraz zrobie drugiego :D
no i wtedy zostanie mi piesc i figurki na syncia tort :D dla emilka cos łatwego zrobie chyba ze dam rade to może cus innego wymysle ale i tak będzie fajny :D
nooo dam rade :D:D

i jutro już koncze 14 tydzień :D o zesz ale ten czas leci- jeszcze chwila i polowa ciąży :D a potem druga polowa i odliczanie :D i porodowka..ii czas będzie leciał jeszcze szybciej i szybciej i szybciej... a jak dla mnie to jak urodze moglby się zatrzymać czas :D

A ja dzisiaj zamowilam doppler bo nie wytrzymam chyba jednak bez :D bo juz leci 18 tydzień mi a ruchów cos nie czuć.. Mimo ze wcześniej zdarzało mi sie czuć.. I trochę swiruje..

loveboiled a jednak :D no ja słucham prawie codziennie :D:D teraz już fajnie bez szukania bo dziec większy i wyżej :D wiec tylko przykładam i slysze jak wali serducho- choć jeszcze potrafi uciekać :P pewnie się wierci :D

Anney milej lektury. Ja jakos ostatnio zaniedbalam czytanie ksiazek, jedynie jak czekam w poczekalni do diabetologa bo zawsze min. 1h jest opoznienia.

Akuku dasz rade bo kto jak nie Ty hhhe

Loveboiled doplerek daje mi spokój ducha, sprawdzam codziennie pozno wieczorem jak tam sie Ktosiek ma.

A i przypomnial mi sie dzisiejszy sen - jakos ciagle mi sie snia dzieci nie tylko moje dziecko ale okazuje sie ze jakies przysposabiam. Dzisiaj snilo mi sie ze karmilam piersia (Akuku to chyba przez wczorajsze pisanie o kp hehhe) corke ktora urodzilam i ona tak ladnie ssala tego cycka i nic mnie nie bolalo i nawet krotko to trwalo bo z 15 minut i juz byla najedzona ale jakos najbardziej zapamietalam ze jak tak ssala to te sutki sie tak wydluzaly strasznie hehhee No i karmie ta moja corke jedna piersia a druga przysposobionego synka a corka go ciach nozka kopie noc co za sen heheheh
Mam nadzieje ze dzis nie bede miala takich snow

Lucalew hahaha ;) Ty nie zobaczysz wydluzenia sutka ;)

Figurki dwie ulepilam. Dwa klafki i na dzis starczy ;) jutro troche i pojutrze..biszkopty bede piec w srode ;) Viki bedzie mial tort 3 pietrowy :) wiec bedzie szczesliwy. Wybral inny ja robie inny ale wiem ze bedzie szczesliwy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry