reklama

Sierpniowe mamy 2015

Poszlam przykryc mich chlopcow i tak ich zastalam :) zanim zrobilam zdjecie to byli przytuleni ale Alex sie obrocil.

Załączniki

• 1424566781802.jpg
    1424566781802.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Hej dziołchy jej juz 18 tydzień! ! Ja się boje;-) wczoraj swirowalam kto mnie zawiezie do porodu, że wszyscy będą w pracy a ja sama w domu w końcu urodze:-D no wariatka

Beata ja to sie smieje ze m bedzie w pracy a ja sama z moja 3-ka na porodowke pojade ! Albo o zgrozo urodze w domu a dzieci beda patrzec ..

A tak serio to mam nadzieje ze moja mama przyleci z mieskac przed termienem a ja z dwa tyg przed urodze. Tylko nje wiem jak z m bo on pewnie bedzie mkal glownie nocki a u mnie kazdy porod sie w nocy zaczynal...

Witam niedzielnie.
Ech ja tez nie mogę uwierzyć ze tak blisko do połówki ciąży.
Ja tez juz ostro planuje co I jak. Szew będą mi sciagac zaraz po polowie lipca więc juz wtedy kogoś ściągniemy do nas. Często po ściągnięciu poród się zaczyna. W sumie to juz żyję z myślą ze ja to sie rozpakuje w lipcu:)
A tu jeszcze starszy na obóz wyjeżdżamy koncem lipca.
Będzie bizi :D

Hej,

Ja mam za to stres, że urodzę dużo wcześniej (najstarszy brat urodził się miesiąc przed terminem, ja i drugi brat ok. 2 tyg za wcześnie i że mogę też tak mieć po mamie), a mąż jeszcze urlopu nie będzie miał. Już ma wypisane 2 tyg od 1 sierpnia, więc najlepiej, żeby młode tak się urodziło, bo wtedy będziemy w komplecie przez miesiąc (2 tyg urlopu + 2 tyg opieki nad żoną:)).

Spokojnej niedzieli I dobrego lotu dla podróżników. My dzis smigamy nad morze. W sumie to akwarium odebrać bo m zakupił 180 litrowe. Aktualnie male mamy. Ale przy okazji super wycieczka będzie. Kocham morze.
To ja zmykam z moja młodzieżą na śniadanko bo m naszykowal I pachnie pysznie I w drogę.

little a mnie przeraza to ze koncowka ciąży i chłopcy będą mieli wolne od szkoły .. m w pracy - a ja z nimi sama- wiadomo trzeba będzie czas zorganizować, ... a ja będę jak ta kulka na ostatnich nogach.. i to jeszcze lato ;/
Emilka rodziłam w styczniu w sumie chłopcy wrócili dopiero co do szkoły a ja na porodowke :D

hej mamuśki , jak mija niedziela?

Ja zamiast sie cieszyć wciąż sie martwie, a do wizyty jeszcze cały tydzień :-/, staram sie o tym nie mysleć. Nie mam ochoty ostatnio nawet sie udzielać...tak kupowato jakos jest :-/
Mż pojechał do pracy, bo dziś mecz poznańskiego Lecha, a ja nie wiem co ze sobą zrobić, nawet sie nie umalowałam jeszcze, a staram się dbać o siebie w ciąży.
Myślałyście już o tym na ile "wolnego" po urodzeniu idziecie? Jesteście za całym rokiem czy krócej? Dzielicie się z facetem?

Lilija ja bede miala 9miesiecy macierzynskiego w uk.. z pracy ale wczesniej wroce do tortow pewnie..bo nie chce po macierzynskim wracac do pracy tylko torty robic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry