reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Yoohoosek mam do Ciebie pytanie, odebralam wyniki tych badan na ta krzepliwosc i wszystkie mam ok oprocz wolnego bialka s ktore jest ponizej normy i teraz mam pytanie czy powinnam sie martwic czy jest mozliwe ze to bialko s w ciazy moze byc obnizone bo tak wlasnie wyczytalam? Nie moge sie dodzwonic do lekarki dlatego Ciebie pytam.

Akuku nie jedz nawet sporadycznie gotowych paluszkow rybnych, czy juz gotowych w panierce please to samo zlo jest.
Jak znajde filmik z badan naukowych to Ci przesle o rybach i rybopodobnych produktach jak trzeba uwazac na to jakie ryby kupujemy i od kogo. Pangi czy lososia norweskiego z hodowli z norwegi juz w zyciu swiadomnie nie tkne i te wszystkie paluszki rybne czy gotowce tez nie.

reklama
Yoohoosek mam do Ciebie pytanie, odebralam wyniki tych badan na ta krzepliwosc i wszystkie mam ok oprocz wolnego bialka s ktore jest ponizej normy i teraz mam pytanie czy powinnam sie martwic czy jest mozliwe ze to bialko s w ciazy moze byc obnizone bo tak wlasnie wyczytalam? Nie moge sie dodzwonic do lekarki dlatego Ciebie pytam.

Akuku nie jedz nawet sporadycznie gotowych paluszkow rybnych, czy juz gotowych w panierce please to samo zlo jest.
Jak znajde filmik z badan naukowych to Ci przesle o rybach i rybopodobnych produktach jak trzeba uwazac na to jakie ryby kupujemy i od kogo. Pangi czy lososia norweskiego z hodowli z norwegi juz w zyciu swiadomnie nie tkne i te wszystkie paluszki rybne czy gotowce tez nie.

dokladnie lucalew!!!!

Paluszkow rybnych tez bym nie jadła... A rybę w panierce szybko samemu idzie zrobić.

albo w ciescie piwnym.

ostatmio wlsnie pos,vlismy do polskiej restauracji i zamowilam rybe, w uk pangi prawie nie sprzedaja, wiec nei zapytalam co to za ryba przy zamawianiu.
ale jak mi ja przyniosla, to owszem.... i nie tknelam. chocby nei wiem co, nie zjem zadnej ryby z wietnamu, korei, chin ani norweskiego.
wole zjesc slodkowodna rybe.
a jest morskich taki wybor, sola np. dorsz oceaniczny (nie baltycki)

reklama
Do góry