• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kruszka gratuluję pięknego dorodnego chłopaczka! Nie ma co się zastanawiać czy sterczy, czy też nie, to MUSI być chłopak! Oni mają w zwyczaju bezwstydnie chwalić się klejnotami, a to zdjęcie tylko to potwierdza haha ;)

Ja tez sie nie odzywam bo weny brak :( ja na przeziebienie uzywalam prenatal grip care. Wyzarlam cale opakowanie i przeszlo. Powiem szczerze ze poki co od tamtego czasu nie chorowalam, a to bylo zaraz na poczatku, w 6 czy ktorym tygodniu...

A jakies takie schizy mialam ostatnio... do tego stopnia ze w nocy nie spalam tylko myslalam czy mojemu dziecku bije jeszcze serce :/ paranoja... od dwoch dni juz jest ok... stresuje sie troche przed wizyta ale ogolnie cos tam sie porusza w brzucholu i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Akuku Ty na biodra a mnie brzuch... takie mi doszly jakies takie ciagniecia w prawym boku przy kosci biodrowej czy jak ona sie tam zwie... nie wiem czy to macica sie tak rozciaga czy moje kosci heh. A i wczoraj moj mnie wystraszyl do tego stopnia ze mialam chwilowy atak paniki (nie moglam oddychac) . Takze co ja bede Akuku was dolowac heh :* a torcik oczywiscie super :) na chrzciny bedziesz nam hurtowo do polski wysylac :D

Magdus pisz tu to sie wyluzujesz troszke !pamketaj ze Twoj stres nie wyplywa dobrze na Corcie !
Ty powinnas miec doper jak malo kto ! Posluchalabys serduszka i odetchnela z ulga a tak to sie meczysz i stresujesz siebie i dziecko.
Moze kup sobie. Przyda sie w deugiej ciazy :D

Troszke mi szkoda kasy tym bardziej ze ostatnio mi oczy wyszly jak zobaczylam rozliczenie za prad.... a nastepne planuje za 10 lat bo to nie na moje nerwy wiec wiesz :D ale bardzo sobie cenie wasze wsparcie tylko glupio mi pisac wiecznie o swoim strachu bo uznacie mnie za histeryczke ...

Byłam w aptece dzis i pytałam ale wiadomo ze wszystko tylko jak lekarz pozwoli.. Tu na gorączkę i tym podobne mozna brać tylenol ze jest bezpieczny. Oprócz tego mam bo kiedyś juz kupiłam taka herbatkę dla ciężarnych lekko rozgrzewa i pomaga w przeziębieniach.. Ale pije od czasu do czasu profilaktycznie.. Kupiłam sobie chociaż olejek i dzis zrobię domowa inhalacje bo juz mnie okropnie przytkało..

Magdus każdy sie boi i panikuje na swój sposób. To nic złego bo każda z nas sie martwi i to normalne. Ja to ostatnio szaleje jak mi lekarz uświadomił co przy cukrzycy mojemu maleństwu grozi.. Jak mi cukry skaczą to juz płacze momentalnie czasami..

Mam pytanie trochę z innej beczki: macie sprawdzony sposób na syrop z cebuli jakis najlepiej bez cukru ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry