reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kruszka gratuluję pięknego dorodnego chłopaczka! Nie ma co się zastanawiać czy sterczy, czy też nie, to MUSI być chłopak! Oni mają w zwyczaju bezwstydnie chwalić się klejnotami, a to zdjęcie tylko to potwierdza haha ;)

Ja tez sie nie odzywam bo weny brak :( ja na przeziebienie uzywalam prenatal grip care. Wyzarlam cale opakowanie i przeszlo. Powiem szczerze ze poki co od tamtego czasu nie chorowalam, a to bylo zaraz na poczatku, w 6 czy ktorym tygodniu...

A jakies takie schizy mialam ostatnio... do tego stopnia ze w nocy nie spalam tylko myslalam czy mojemu dziecku bije jeszcze serce :/ paranoja... od dwoch dni juz jest ok... stresuje sie troche przed wizyta ale ogolnie cos tam sie porusza w brzucholu i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Akuku Ty na biodra a mnie brzuch... takie mi doszly jakies takie ciagniecia w prawym boku przy kosci biodrowej czy jak ona sie tam zwie... nie wiem czy to macica sie tak rozciaga czy moje kosci heh. A i wczoraj moj mnie wystraszyl do tego stopnia ze mialam chwilowy atak paniki (nie moglam oddychac) . Takze co ja bede Akuku was dolowac heh :* a torcik oczywiscie super :) na chrzciny bedziesz nam hurtowo do polski wysylac :D

Magdus pisz tu to sie wyluzujesz troszke !pamketaj ze Twoj stres nie wyplywa dobrze na Corcie !
Ty powinnas miec doper jak malo kto ! Posluchalabys serduszka i odetchnela z ulga a tak to sie meczysz i stresujesz siebie i dziecko.
Moze kup sobie. Przyda sie w deugiej ciazy :D

Troszke mi szkoda kasy tym bardziej ze ostatnio mi oczy wyszly jak zobaczylam rozliczenie za prad.... a nastepne planuje za 10 lat bo to nie na moje nerwy wiec wiesz :D ale bardzo sobie cenie wasze wsparcie tylko glupio mi pisac wiecznie o swoim strachu bo uznacie mnie za histeryczke ...

Byłam w aptece dzis i pytałam ale wiadomo ze wszystko tylko jak lekarz pozwoli.. Tu na gorączkę i tym podobne mozna brać tylenol ze jest bezpieczny. Oprócz tego mam bo kiedyś juz kupiłam taka herbatkę dla ciężarnych lekko rozgrzewa i pomaga w przeziębieniach.. Ale pije od czasu do czasu profilaktycznie.. Kupiłam sobie chociaż olejek i dzis zrobię domowa inhalacje bo juz mnie okropnie przytkało..

Magdus każdy sie boi i panikuje na swój sposób. To nic złego bo każda z nas sie martwi i to normalne. Ja to ostatnio szaleje jak mi lekarz uświadomił co przy cukrzycy mojemu maleństwu grozi.. Jak mi cukry skaczą to juz płacze momentalnie czasami..

Mam pytanie trochę z innej beczki: macie sprawdzony sposób na syrop z cebuli jakis najlepiej bez cukru ?

reklama
Do góry