reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny, dziękuję bardzoooo za kciuki:-)
Magdus gratuluje coreczki:-)

Jestem juz po wizycie porannej i wszystko wyglada ok. Niestety wstydzioch nasz nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami wiec nadal nie wiemy czy to Malgosia czy Iwo siedzi w brzuchu. Nie ma tez zdjatek, czekamy na kolejne usg polowkowe. Morfologie i mocz w sumie ok, mam sie zelazowac bo jest na niskiej granicy normy. Luteine ma brac profilaktycznie poniewaz pojawiaja sie te plamienia i za te 4 tyg. zobaczymy czy bede brala dalej. No i dzis po tym badaniu teraz popoludniu pojawilo mi sie rozowy sluz. Wmawiam sobie ze to przez badanie szyjki. Badala mi ja palpacyjnie i przez usg pochwowe bo sprawdzala tez dlugosc. Czy ktoras miala plamienia po badaniu?

Yoohoosek jakis czas temu pisalysmy o refundacji leku Clexane a wiec dzis w koncu dodzsonilam sie do Pani doktor z wynikami tego bialka i powiedziala ze mam wykupic recepte i zaczac brac Clexane. Kupilam dzisiaj i mialam z refundacja, zaplacilam 3,20 pln za 10 ampulek.

reklama
Cześć kochane. Gratuluję udanych wizyt. U mnie lepiej ale musze brać leki. Byłam dzisiaj na wizycie u ginekologa. Z dzidzia wszystko ok, rozwija się prawidłowo. Mam łożysko na przedniej ścianie brzucha. Teraz wizyta 30.03 no i musze dorwać jakąś dobrą wagę bo dzisiaj położna mnie ważyła i u niej kolejne 4kg w dół. Nic nie mówili że to jakiś problem ale chcę to sprawdzić bo łącznie wg ich wagi mam -8kg.

Z mężem lepiej, traktuje go oschlej to i się bardziej stara.
A i byliśmy dzisiaj z małym u alergologa, ma alergie na roztocza stąd ciągle infekcje...

Przez ostatnie dni było aż za niskie jak dla mnie bo 97/53 ale dzisiaj więcej latania i troszkę stresu to u położnej było 140/80. Musze kilka razy dziennie mierzyć no i brać leki 2 razy dziennie.

Ja też już po wizycie wszytsko dobrze ;)
Lekarz powiedział że widzi " plaże " czyli bd córeczka ;D ... hihi troche wstydliwa trzymała nóżki ścisniete ;P
Nastepna wiztyta 26.03 ;) ... termin 16.08 ;).
Gratuluje wszystkim udanych wizyt ;*:-):-):-)

reklama
Do góry