reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Aneczka, cytomegalia, jest to wirus, który warto sprawdzić nawet przed ciążą czy się go ma. Bo gdyby się "złapało" w trakcie ciąży może wpływać na płód. Ja wiem, że już to miałam przed ciążą (robiłam badania jakieś 2 miesiące przed zaczęciem starań). Generalne i tak się tego w ciąży nie leczy, ale po porodzie warto sprawdzić czy na noworodka się nie przeniósł, wtedy można wdrożyć skuteczne leczenie (tak mi gin powiedział i będę małą sprawdzać). Dokładne info: Cytomegalia - objawy, leczenie cytomegalii, wyniki, u dzieci, igg

Ostatnia edycja:
Hej.
U nad normalnie lato wiec korzystamy z pieknej pogody dlatego na forum czasu brak.
A jak mam juz chwile to siedze na necie bo musze mlodej pokupowac ciuchy i buty adekwatne do pogody. Niby w te z koncowki lata i jesieni jeszcze sie miesci ale sa na styk. Wiec sobie siedze i pateze co tu w zarze, nexcie, gapie mozna upolowac.

Aaaa gratulacje z wizyt!!!

Ja moge mieć chłopaka :), niestety jeszcze nie wiem co tam za stworek siedzi :), dziewczynkę zostawcie dla Akuku , bo dziewczyna z 4 chłopem na głowę dostanie ;)
Dziś mi tak bulgocze w brzuchu, ale nie mam pojęcia od czego. Byłam u dentysty i się mile zaskoczyłam - lekarka tak delikatna była,że nic nie poczułam, a nie miałam znieczulenia , chętnie ją znów odwiedzę :)

Byłam dziś w lumpeksie i pokupowałam troszkę ubrań dla siebie i dla dziecka, umieszczę na wyprawkowym.

Witam po długiej przerwie.
Gratuluję wizyt ☺ ja teraz mam 30.03 no chyba ,że wybiorę się prywatnie do pani doktor. Kaszel przeszedł ale nadal słychać że super zdrowa nie jestem. Mały nadal siedzi w domu ale w poniedziałek juz go puszczę do przedszkola. Mąż teraz ma swój tydzień pracy wiec nie ma czasu mnie denerwować to i ciśnienie mam niskie ;) A tak poza tym to hormony szaleją, nic mi się nie chce no i najchętniej bym do ludzi nie wychodziła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry