Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Robilyscie juz jakies dodatkowe badania? Ja dostalam nakaz cytomelagia (?) Jest cos takiego? Albo podobnie... Orientujecie sie ile to moze kosztowac bo ja robie wszystko prywatnie.
Aneczka, cytomegalia, jest to wirus, który warto sprawdzić nawet przed ciążą czy się go ma. Bo gdyby się "złapało" w trakcie ciąży może wpływać na płód. Ja wiem, że już to miałam przed ciążą (robiłam badania jakieś 2 miesiące przed zaczęciem starań). Generalne i tak się tego w ciąży nie leczy, ale po porodzie warto sprawdzić czy na noworodka się nie przeniósł, wtedy można wdrożyć skuteczne leczenie (tak mi gin powiedział i będę małą sprawdzać). Dokładne info: Cytomegalia - objawy, leczenie cytomegalii, wyniki, u dzieci, igg
Hej.
U nad normalnie lato wiec korzystamy z pieknej pogody dlatego na forum czasu brak.
A jak mam juz chwile to siedze na necie bo musze mlodej pokupowac ciuchy i buty adekwatne do pogody. Niby w te z koncowki lata i jesieni jeszcze sie miesci ale sa na styk. Wiec sobie siedze i pateze co tu w zarze, nexcie, gapie mozna upolowac.
Ja moge mieć chłopaka , niestety jeszcze nie wiem co tam za stworek siedzi , dziewczynkę zostawcie dla Akuku , bo dziewczyna z 4 chłopem na głowę dostanie
Dziś mi tak bulgocze w brzuchu, ale nie mam pojęcia od czego. Byłam u dentysty i się mile zaskoczyłam - lekarka tak delikatna była,że nic nie poczułam, a nie miałam znieczulenia , chętnie ją znów odwiedzę
Byłam dziś w lumpeksie i pokupowałam troszkę ubrań dla siebie i dla dziecka, umieszczę na wyprawkowym.
Witam po długiej przerwie.
Gratuluję wizyt ☺ ja teraz mam 30.03 no chyba ,że wybiorę się prywatnie do pani doktor. Kaszel przeszedł ale nadal słychać że super zdrowa nie jestem. Mały nadal siedzi w domu ale w poniedziałek juz go puszczę do przedszkola. Mąż teraz ma swój tydzień pracy wiec nie ma czasu mnie denerwować to i ciśnienie mam niskie A tak poza tym to hormony szaleją, nic mi się nie chce no i najchętniej bym do ludzi nie wychodziła...