reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja juz mam kaszel ;( katar malutki inhalacjr na katar pomogly? Ale juz zielony! Wirus ! Emil sie zarazil..katar przezroczysty ale juz jest ;( i mam dola na calego.
Starszaki sie trzymaja mtez tylko my tacy slabi... ja w zyciu taka slaba nie bylam. Ostatnia ciaza daje mi w kosc na maxa ! Chyba po to bym nigdy wiecej nie chciala tego przechodzic..

Akuku kup sobie jakies ciazowe tabletki na przeziebienie. Mowie i ja wyjadlam cale opakowanie i od jakis 10-11 tyg nic mnie nie zlapalo a wiadomo ze pogoda bardzo rozna

Dziewczyny mam pytanie, z góry przepraszam,ze tylko o sobie.
Nie pamietam czy Wam pisałam, ze dostałam wysypki, niedużej, na biodrze, troche wyżej ńiz pachwina jest. Nie swędzi nic, takie szorstkie. I dziś już zaczęło blednąć, a teraz patrzę pod kolanem mam nowe ognisko. Niby piszą, ze w ciazy mogą sie zdarzyć przez zmiany hormonalne, ale ja nigdy o tym nie słyszałam. Dodam,ze nie zmieniałam płynu, nic nowego nie jadłam, poza syropem malinowym na przeziębienie, taki własnej roboty.
W sobotę mam pobranie i wtedy tez jest mój gin, wiec mu pokaże, ale chciałam zapytać, czy sie z tym spotkaliście moze?

Aneczka ta cytomegalia jest nie do rozpoznania dla takich laików jak my, "wygląda" jak zwykłe przeziębienie/grypa. Ja miałam na razie raz badania i wynik wyszedł dość wysoki co zasugerowało, że niedawno ją przechodziłam, także na kwiecień będę powtarzać badania (jeśli drugi wynik wyjdzie niski tzn że chorowałam na długo przed ciążą, natomiast jeśli nadal będzie wysoki, będzie to znaczyło że na początku ciąży mniej więcej) - tak mi powiedział mój ginekolog.

Ej dziewczyny! Ale jeszcze mi jedną dziewczynkę zostawcie! :)

No i oczywiście gratuluję wizyt!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry