reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew to korzystaj ! Ja dzisbnie pospie znowu.. bedzie gorzej niz zwykle bo Emil ma katar i bidzi sie co chwile poc bo gardlo boli ;(
M mowi idz teraz spac... taaa i bede oc 5 minut sie budzic ? Eh ;(

A ja bylam dzis u lekarza, wyniki badań wyszły ok, ale powiem wam ze teraz to ja tam będę jeździć raz w tygodniu bo tak mi wypada.. U lekarza za dwa tyg potem usg, okulista, znowu cos i znowu Eh..Tak to jest cukrzyce mieć i być ciąży :/ mój mi mówi ze porażka z tymi moimi badaniami ale mi nawet pasuje przebadają mnie jak nigdy w zyciu a przecież dzidziuś najważniejszy :)
moje ekg wyszło w porządku czym sie martwiłam trocjve bo paliłam i wogole.. Okazało ze żelazo niskie wiec będę suplementowac 3x dziennie.. Pozmieniał mi trochę dawki insuliny itp.. Nawet mi mówił ze oprócz ekg mam mieć usg jakieś serca czy cos Eh będę mieć w ten sam dzień co usg wiec sie udało umówić fajnie :)
Po za tym krew na quad test oddałam, czyli to cos jak Pappa chyba jak nie to poprawcie mnie, ale ma pokazać czy sa wady genetyczne.. Około tyg ma być wynik.. Hm i tyle :)

Hej dziewczyny,
a ja od rana się złoszczę. W zeszłym tygodniu zamówiałam na all takie opłatek na tort dla mojego bratanka na 6 urodziny, Wybrał sobie taki z piłkarzami FC Barcelony no i nie doszedł a w niedzielę urodziny! Dzwoniłam do sprzedawcy 2 razy, zapewniał że paczka została wysłana ale nic nie doszło. 2 razy prosiłam o num nadania przesyłki i go nie dostałam. najbardziej mi szkoda Jasia, bo będzie smutny jak ten opłatek nie dojdzie. ale juz wymysliłam że wrazie czego to po prostu tort na wzór boiska piłkarskiego bedzie miał....

Lucynko pytalam bo okazuje sie ze Znalazlam w koncu Liwke wczoraj ; p tym razem po lewej stronie, takze niezle fruwa, tyle ze z daleka bylo slychac takze chyba polubila moj kregoslup :D
Borysiatko dobrze ze chociaz wymyslilas cos zastepczego no ale... wkurza mnie ze zamiast ronic sobie dobra opinie to wola kogos oszukiwac :/

reklama
A tu pochmurno : (
Ja tez od początku ciąży nie przepadam za mięsem ale już teraz mogę cos przełknąć. Przed tem bylo to niemożliwe.
Moje male też czasem ciezko znaleźć tak sie wierci I często slychac je tak z daleka. Nie wiem na której scianie mam łożysko ale zawsze slysze tez moje tętno w oddali.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry