reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny czy ktoras też walczy z egzema u swojego dziecka lub u siebie? U mojego 10 latka właśnie zdiagnozowano. Wcześniej tez miewal nieduze problemy ze skórą a teraz nastąpiło duże nasilenie. Dostaliśmy maść I antybiotyk bo infekcja jakaś sie wdala. Ładnie schodzi teraz ale tak na przyszłość - może sa jakieś bardziej naturalne/domowe sposoby na dbanie o taką skórę niz stosowanie masci ze sterydem.

reklama
Borysiatko poszukaj w cukierniach czy nir maja takich drukarek..moze wydrukuja ;) albo na forach prywatnej osoby robiacej torty ;)
W razie w pomysl z boiskiem super ;)

Fiolecxka, Loveboiled ja z chlopcami tzn z Alexem i Vikim na zadne mieso patrzec nie moglam ani wachac ani nic... z Emilkiem jadlam ale szalu nie bylo a teraz mam ochote na miesko haha. Kazda ciaza inna.

Magdus ja tez czasem z oddali serduszko slyszalam.. co do pepowiny to nir moze miec tetna dzidziusia..tylko serduszko tak szybko piika.

U mnie boc masakrejszyn. Minionus przyklejony do mnie cala noc.. co chwila sie budzil na piciu i zmiabe pozycji.. ale grunt ze przytulony zasypial.. bo i w koncu poczulam ze chce do mnie ..bo zostal z m na chwile i marudzil a jaj przyszlam przytulil sie i usnal.. w koncu bo dluugo byl tylko za tata..

Hej,

Też mięso generalnie nie fuj. Oprócz mielonego w każdej postaci. I może schabowego. Ale na pieczone czy duszone to patrzeć nie mogę :/

Przez męża się nie wyspałam. Wstałam o 3 na siku, a ten tak chrapał przez katar, a do tego ma bezdech, że rozważam kupno stoperów:/ Wzięłam sobie książkę i wytrwałam do jego wstania do pracy o 4.45...

A teraz młoda się obudziła, bo kopie :D

Ja ostatnio sie budzę o 7 rano, za jasno już mam o tej godzinie w pokoju i później już nie mogę zasnąć :/

Próbowałam się umówić do lekarza na dziś, ale nic z tego... Spytam w aptece może coś doradza na kaszel i gardło...

Umowilam się do położnej na poniedziałek, bo chcę powtórzyć test moczu, bo wczoraj wyszły mi jakieś bakterie i krew.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry