reklama

Sierpniowe mamy 2015

Love wiem ze nie ma..mowilam ze sterydy tez mamy ale zado stosuje..a doublebase mamy stosowac 2-3 razy dziennie ale nie stosujemy bo nawet nie mam czasu na to ..jak stosowalam zadnych zmian nie bylo wiec..olalam to.
Sprobuje z olejem lnianym ;)

Magdus, dzieki ..no zobaczymy ;) oby haha

reklama
Aaaa ja otwieram list z nhs podjarana jak gwizdek ze dowiem sie kiedy usg a tam "tylko" informacja ze dzidzius ma niskie ryzyko down.. eee.. fajnie ;) wiem przeciez haha...aleeee ja chce usg !

Gratruluje wizyty Beata, pewnie lekki niesmak jest ,bo nadal nie jesteś pewna, ale skoro masz za moment kolejną wizytę to tragedii nie ma ;)

Madzia zazdroszczę Ci tych ruchów, u mnie narazie cisza....

Beata już spieszę z gratulacjami, w końcu pyrtki są wykształcone od 12tc, to pewnie się dziewczynka chowa skoro pyrtusia nie widać! Ja tam już bym się cieszyła! Sama muszę czekać jeszcze tydzień, a i tak nie jest powiedziane, że ginekolog się wygada kto tam, skoro on taki niechętny :(

Akuku ja bym dzwoniła! :D jesteś w ciąży, wolno Ci! :D

Lilija, u mnie to samo - kompletna cisza, choć synka w pierwszej ciąży już dawno czułam, a mówi się przecież że w kolejnej ciąży ruchy czuć tak samo jak w pierwszej a nawet i wcześniej! Martwi mnie to okropnie....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry