reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
A Wy nie idziecie spać??

Akuku jak się czujesz przechodzi? Jak Emilek? A ściągasz mu katar? Ja mam ten katarek (wysysacz ktory sie do odkurzacza przykłada) i daje super efekty. Wydaje mi się że szybciej mu mija, chociaż leczony katar trwa 2 tyg a nie leczony 14 dni..

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, nie piszcie dziś za dużo, bo ja dzień spędzam na uczelni, później szybciutko jakis prezent na 6 urodziny Jaśka kupić i wieczorem na koncert:) A jutro znów zajęcia i wieczorem na tort do Jasia.

Hej

Mloda nawet spala niezle. Wogole od prawie tyg spi bardzo ladnie, oby jej tak zostali bo wczesniej to po kilka razy musialam do niej wstawac. A teraz to z raz wiec jak dla mnie jak w raju.

Jak robilam sniadanie to slabo mi sie zrobilo[emoji20] chwile polezalam i juz ok.

Chyba przejde sie dzisiaj z mala na spacer na plaze bo pogoda nienajgorsza chociaz lato bylo tylko przez dwa dni to jednak juz wiosna [emoji1]
A jutro chyba ma padac wiec trzeba wykorzystac dzisiejszy dzien.

A po poludniu chyba wybiore sie do sklepu zobaczyc jakies ciazowe dzinsy. Mam jedne ale ich kolor jest okropny i nie chce ich nosic.

A ja jestem ponad miesiąc po operacji... Maleństwo było, miało być tak pięknie, a jednak ciąża pozamaciczna jajowodowa lewostrona. 4 lutego miałam krwotok wewnętrzny bo pękł jajowód. Jest mi okropnie, ale jak widzę szczęśliwe 'brzuchatki' to robi mi się ciepło na sercu, że chociaż u was jest wszystko w porządku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry