reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku to ty zbankrutujesz na te prezerwatywy hah;-);-) nie no wszystko zależy od wychowania i temperamentu dzieci o i od towarzystwa. I nie ma tu co porownywac co lepsze a co gorsze najważniejsze że zdrowe!
Ok spadam spać bo mój na nocce to się w końcu wyśpię heh

reklama
Lucere oczywiście że nie musisz się zgadzać :)

Akuku haha w co drugim moim poście gdzieś tam przewija się trochę informacji o moim 7-latku :D mam synka, urodził się co do dnia pół roku "po mnie", tak więc miałam co do dnia 17,5roku. Ale z jego ojcem nie jestem, to był straszny człowiek...

Beata hehe widzisz moj Alex i Viki tak samo wychowywani..a Viki mega lovelas.. ma juz dziewczyne hahaha a Alex jak widzi np w bajce jak sobie buzi daja to sie oglada czy patrze na niego ze on patrzy.. haha :)

Oj i dziewczynki popadaja w nalogi tak samo jak chlopcy tylko mniej sie o tym mowi.

Ja poprostu chce wychowywac dzieci w prawdzie. Wole zeby mi powiedzieli kazda prawde.. nawet ze chca zapalic..ok kupie..niech sprobuje przy mnie.. przy okazji tlumaczac jak to szkodzi.. popuszczam filmiki itd..
Jak beda starsi i beda chcieli isc na party to zawioze i odbiore.. byle by sie nie szwedali sami.
Mowie tak narazie ale zobaczymy co zycie pokaze..

Ancikowa a noo ! Widzisz moje czytanie ze zrozumieniem ;)
Super ze zdecydowalas sie na wychowanie synka mimo tak mlodego wieku ;)
Ale ja tez mloda mama ;)
Zaszlam w ciaze dokladnie miesiac po 18 :) tylko ze ja chcialam hihi :)
Ja to gdybym mogla to bym szybciej dziecko miala hahaha :) a to ze z ojcem synka nie jestes nie jest takie wazne..najwazniejsze ze jestescie szczesliwi ;)

Akuku, to była głupia milostka nastolatki, która bardzo szybko minęła kiedy przyszło dziecko i facet nie podołał, pokazując swoje prawdziwe oblicze.
Teraz mam męża, tego wyczekanego i przeznaczonego mi i jesteśmy szczęśliwi bardzo :) a Kubuś fajnego tatusia, którego kocha jakby był "rodzonym" tatusiem, o tamtym już nie pamięta...

Chłopak może być niewiadomo jak dobrze wychowany, z wpojonymi samymi szarmanckimi zasadami,a wystarczy jedna chwila, jeden moment i może np trafić do więzienia. Tak samo dziewczyna-może być poukladana, chodzc do kościoła i czerwienić się na komplementy, a wystarczy chwilka zapomnienia i pójść do łózka z facetem i zaciążyć. Nie ma zasad. Uważam,że nie powinno się w ten sposób dzielić która płec lepsza. Uważam,że to własne nasze preferencje dot. płci decydują czy wolimy chłopca czy dziewczynkę, a nie co one mogą w przyszłości nabroić ;)

Ancikowa, Akuku - jak byłam młodsza chciałam mieć dziecko w młodym wieku, nie jakoś konkretnie "tu i teraz" , ale uważałam,że posiadanie dziecka wcześnie to same plusy. Życie jednak ułozyło mi sie inaczej, ważniejsza była dla mnie kariera i dopiero gdy osiągnęłam to co chciałam postanowiłam,że jest dobry moment. Zbiegło to sie w czasie ślubu z moim Mż , a więc cieszę sie że tak sie ułożyło

Dziewczyny dziękuje wam za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje [emoji7]
Powiem wam ze faktycznie czuje sie jakbym deprechę miała conajmniej. Ale naprawde byłam tak nastawiona na ta córkę i jak oglądałam ciuszki w sklepach go na dziewczynkę tyle ładnych (nie chodzi mi o różowe sukienki bo nie lubię ale ogólnie).. Ale jakoś to bedzie ważne zeby był Zdrowy i miał wszystko na swoim miejscu, szczeg chodzi mi o serduszko bo u kobiet z cukrzyca to najczęstsza wada..
Mojemu oczywiście potem powiedziałam to wkurzony ze go nie zabrałam.. Hm przecież nie chciał.. ??!! Może sobie płytkę ogladnac:) ale nast razem go tam zabiorę bo tam jest tak fajnie.. Jest pokój z łóżkiem takim mega wygodnym i na pol ściany jest obraz z usg [emoji170][emoji171][emoji172][emoji173]️[emoji169] !! I czyściutko ładniutko a sprzęt to nawet u mojego lekarza takiego nie ma (a mój lekarz musi mieć sprzęt dobry bo prowadzą ciąże wysokiego ryzyka..).. Usg trwało z 20 min w 2d i podglądy w 3d, i serducho biło 151 i mi opowiadała co gdzie dzidziuś ma.. Oczywiście uparty strasznie i nie dało sie twarzy obejrzeć tylko cały czas tyłem leżał i rekami machał jedynie.. Eh mimo chodzenia siusiu i obracania sie i inne takie nic nie pomogło.. Uparciuch po mamie chyba :/ noi jak wróciłam z toalety to ona sie pyta czy znam płeć czy nie i ja mowię ze nie ale chyba dziewczynka a ona nakierowała i ukazały mi sie !...! to juz mowię jej ze ok widzę ze chłopak haha .. Noi i mam zdjecia i płytkę i ogólnie wrócę tam pózniej na 4d np:) ..
Oczywiście jak wróciłam do domu to mojego wyciągnęłam bo mieliśmy jechać do sklepu za wózkami popatrzeć noi sie wtedy przyznałam wkoncu ze chłopak i wogole.. To sie tak ucieszył ?? A ja w płacz noi tyle.. I wózki mieli w tym sklepie nijakie ale promocje mieli na ubranka to kupiłam kilka, oczywiście w dziale dla chłopców nic mi sie nie podobało... eh ale kupiłam kilka bodziakow i jakby pajacyków.. Jutro wam wrzucę fotki i zdjecia z usg :) bo jak wróciliśmy to mojemu sie zachciało grilla palić i co chwila cos wiec nie za bardzo mam jak dodać..
Hm to tyle :)

reklama
Bunia czekam na zdjęcia bobasa! :) z tymi ciuszkami to prawda, dla dziewczynek wybór jest przeogromny i te ciuszki są takie różnorodne i piękne! Natomiast znaleźć coś fajnego dla chłopczyka jest o wiele trudniej.
Tatuś się z synka ucieszył i nic w tym dziwnego, większość tatusiów woli syna ;)
A tego usg to zazdroszczę strasznie! Też chciałabym trafić do takiego profesjonalnego gabinetu :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry