reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kasietta ja mam to samo. Mały od wczoraj leży tak nisko że aż się dziwnie czuję. Nie boli ale wolę jak jest w okolicach pępka [emoji4]

reklama
lilija to proszę wrzuc mi ten przepis:)
Ja bardzo lubię gotować i podobno dobrze mi to wychodzi:) chociaż jeszcze rok temu nikt by nie przypuszczał, że tak się odnajdę w kuchni. Jak mieszkałam z rodzicami to tylko makarony różnego rodzaju gotowałam. Już szukam jakiś ciekawych przepisów na Wielkanoc:) w biedronce kiedyś na wyprzedaży kupiłam formę sylikonowa do babki, muszę ją wypróbować:)
Ciekawe co tam u anney...

Nie piszvie mi tu o jedzeniu, bo ślinka cieknie! :D

Ja już po wizycie i...będzie drugi chłopak :D także Akuku oddaję Ci dziewczynkę kochana! :)
No to będzie mały Leoś albo Antoś :)

No i co ja teraz biedna zrobię z tymi siatami różowych ubranek? :( hahaha

Ach jeszcze jedno...dr mnie uspokoił dlaczego nie czuję ruchów - łożysko na przedniej ścianie oczywiście!

Dziewczyny, jakie macie wyniki żelaza ? (Erytrocyty, Hemoglobina) ? Czy ktoraś może łyka żelazo i ma ciut poniżej normy? czy może któraś ma poniżej normy i lekarz się tym nie przejmuje?

Dziewczyny gratuluję córeczek i synków :)

Nutria jakiś czas temu pisalysmy o hemoglobinie, ktoś miał złe wyniki i mimo żelaza nie było poprawy, już nie pamietam która z dziewczyn.

Nutria ja mam hemo w normie pisałam o tym, ale żelazo w dolnej granicy i jakaś przyswajalność żelaza poniżej normy jakoś tak tłumaczył.. I od razu dał żelazo 3x dziennie brać..
Anciikowa gratuluje "rozpoznania":) bedzie jednak dwóch braciszków :) cos coraz wiecej tu tych chłopaków czy mi sie wydaje ? Jeju ja powoli zaczęłam sie z ta myślą oswajać bo co zrobić :) dziewczynkę sie "dorobi" :D

To masz tak jak ja Borysiatko. Moja mama też zawsze powtarzała,że mało gotuje i nic zrobić nie będę umiała, a teraz jak je co zrobię to mówi,że lepsze od jej dań, mam dobry smak podobno. Gulasz dziś wyszedł super- mąż zachwycony to najważniejsze.
Ancikowa a no widzisz, a więc sprawdziło się to co pisałam z łożyskiem :) . Dwóch chłopaków- fajnie, będą sie lepiej ze soba bawić :)
Kupiłam glukozę i czekam na piątek brrrrr

reklama
Do góry