Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lilija to proszę wrzuc mi ten przepis
Ja bardzo lubię gotować i podobno dobrze mi to wychodzi chociaż jeszcze rok temu nikt by nie przypuszczał, że tak się odnajdę w kuchni. Jak mieszkałam z rodzicami to tylko makarony różnego rodzaju gotowałam. Już szukam jakiś ciekawych przepisów na Wielkanoc w biedronce kiedyś na wyprzedaży kupiłam formę sylikonowa do babki, muszę ją wypróbować
Ciekawe co tam u anney...
Dziewczyny, jakie macie wyniki żelaza ? (Erytrocyty, Hemoglobina) ? Czy ktoraś może łyka żelazo i ma ciut poniżej normy? czy może któraś ma poniżej normy i lekarz się tym nie przejmuje?
Nutria ja mam hemo w normie pisałam o tym, ale żelazo w dolnej granicy i jakaś przyswajalność żelaza poniżej normy jakoś tak tłumaczył.. I od razu dał żelazo 3x dziennie brać..
Anciikowa gratuluje "rozpoznania" bedzie jednak dwóch braciszków cos coraz wiecej tu tych chłopaków czy mi sie wydaje ? Jeju ja powoli zaczęłam sie z ta myślą oswajać bo co zrobić dziewczynkę sie "dorobi"
To masz tak jak ja Borysiatko. Moja mama też zawsze powtarzała,że mało gotuje i nic zrobić nie będę umiała, a teraz jak je co zrobię to mówi,że lepsze od jej dań, mam dobry smak podobno. Gulasz dziś wyszedł super- mąż zachwycony to najważniejsze.
Ancikowa a no widzisz, a więc sprawdziło się to co pisałam z łożyskiem . Dwóch chłopaków- fajnie, będą sie lepiej ze soba bawić
Kupiłam glukozę i czekam na piątek brrrrr