reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Moje maleństwo szalejewiecznie daje znać o sobie
Ja to jeszcze nie jestem przyzwyczajona i co jakiś czas krzykne " o cholera " haha ;D
Też tak miałam w pierwszej ciąży, aż podskakiwalam z zaskoczenia
aneczkaa736
Dziewczyny ja juz szczesliwa po wizycie, syncio 390 g wazy wiec na 21 tydz bardzo ladnie
zdrowiutki, dobrze sie rozwija, wszystko w normie
zdrowiutki, dobrze sie rozwija, wszystko w normie
ewelinka12
amawell twoj gin ma racje, w ciazy normy sa inne, nie ma sie co przejmowac a hemoglobina spada caly czas az do koncs ciazy, objetosc krwi wzrasta i to ma cos wspolnego, krwinek czerwonych moze byc mniej, u mnie tez tsh jest niskie ale w normie dla ciezarnych
gratulavje dziewczynek i chlopcow
gratulavje dziewczynek i chlopcow
werci
Beata, Akuku - jakoś tak przed każdą wizyta się stresuje, a ostatnia miałam 1,5 miesiąca temu. Ciekawe, czy zrobi mi polowkowe juz. Dzisiaj zaczęłam 20 tydzien. Nareszcie zaczęłam wyraźniej czuć ruchy
jeszcze nie jakoś ekstra, ale jest już lepiej
no a teraz czekam na wizytę. Za późno zadzwoniłam, żeby się umówić, no i taka godzina pozna, a do tego jest jakieś 1,5h opóźnienia.
lucalew
Zuzzi gratuluje chlopczyka. Właśnie doczytalam :-)
lucalew
Aneczka biedaku wlasnie zdalam sobie sprawe ze moje samopoczucie od 3 dni to tez chyba alergia bo bol glowy i katar z kichaniem wlacznie wykancza i ciagle bym spala. Przypomnialo mi sie ze robilam pare lat temu testy i wyszlo wlasnie ze na trawy i zboza jestem uczulona ahhh jak nie urok to ... Zostaje brac wapno.
Akuku wspolczuje, odpoczywaj
Blerka bidulko wspolczuje bardzo, zdrowka zycze
Beatko udanego sortowania :-)
Ja dzis bylam na warsztatach mamo to ja i szczerze bylo fajnie. Najmniej interesujace dla mnie byla prezentacja kosmetykow Parmers na rozstepy - zabraklo mi zeby chociaz babka cos opowiedziala. Ogolnie jestem zadowolona, takze ja polecam dziewczyny.
Jutro wybieramy sie do poradni immunologicznej wiec prosze o kciuki zebym tych zastrzykow na krzepliwosc nie musiala juz brac.
Jutro popoludniu tez zaczynam z M szkole rodzenia. Opowiem jutro wlasciwie dzis jak bylo.
A dzis bylam u diabetolog i Pani bardzo zadowolona z wynikow takze i ja happy jestem :-)
Akuku wspolczuje, odpoczywaj
Blerka bidulko wspolczuje bardzo, zdrowka zycze
Beatko udanego sortowania :-)
Ja dzis bylam na warsztatach mamo to ja i szczerze bylo fajnie. Najmniej interesujace dla mnie byla prezentacja kosmetykow Parmers na rozstepy - zabraklo mi zeby chociaz babka cos opowiedziala. Ogolnie jestem zadowolona, takze ja polecam dziewczyny.
Jutro wybieramy sie do poradni immunologicznej wiec prosze o kciuki zebym tych zastrzykow na krzepliwosc nie musiala juz brac.
Jutro popoludniu tez zaczynam z M szkole rodzenia. Opowiem jutro wlasciwie dzis jak bylo.
A dzis bylam u diabetolog i Pani bardzo zadowolona z wynikow takze i ja happy jestem :-)
reklama
lucalew
Anciikowa gratuluje drugiego synka :-)
Nutria ja mam zelazo w dolnej granicy i kazdy lekarz ktory widzial wynik tzn rodzinny, ginekolog i dzis diabetolog zwrocili na to uwage i zalecili zelazo. Ginekolog kazala suplementowac zelazo.
Nutria ja mam zelazo w dolnej granicy i kazdy lekarz ktory widzial wynik tzn rodzinny, ginekolog i dzis diabetolog zwrocili na to uwage i zalecili zelazo. Ginekolog kazala suplementowac zelazo.